Tabi ki artık biz kaşarlandıkOlsun her zsmaneksi olmuyoeminim haftaya hatta pazartesi gününe eksi geleceksin
Çok şükürYarına da kaldı şakşukam
Hayatım üzülme, ben bu hafta duramadım sonuç feciBugünde abuk sabuk beslenme olduÇanakkale boğazına mayın döşemem lazım
Tabi ki artık biz kaşarlandık
Çok şükür
Nerden geldi bu aklınıza@fesang
İnşallah kalkarım bir an evvel. 10 kg sadece ya. 10 kgcuk verebilirim ben, neticede 40 kg vermiştim dimiHayatım üzülme, ben bu hafta duramadım sonuç feciama bugün tokat gibi çarptı. Düşeceksin ki kalkabilesin
Tam direnç kilosu, en zorlandığım 2. Yer. Artık 1. Sini sen düşünaylardır 70 72 arası gidip geliyorum . Sadece bi kere 69.8 gördüm daha görmedim
Düşünüyom hep geçtim o yollardanTam direnç kilosu, en zorlandığım 2. Yer. Artık 1. Sini sen düşün
Keşke bu anını bana anlatmasaydınNerden geldi bu aklınızabenim bu şarkıyla acayip anılarım var.
Annem kardeşime mama içiremiyodu bebekken, ben bu şarkıda oynayarak ona mana icirttimzavallı neye uğradığını şaşırmış olmalı
Ben her 10 kg da bir ciddi takılmalar yaşamistim. Ama eninde sonunda vermek isteyince verebiliyosun aslındaTam direnç kilosu, en zorlandığım 2. Yer. Artık 1. Sini sen düşün
NormalDüşünüyom hep geçtim o yollardanama diyette de istikrar göstermedim ben yalan yok
Olmuş bir kere ne yapayımKeşke bu anını bana anlatmasaydınaramızdaki yaş farkı çıkıyor Şakşuka şarkısından anı mı olur
Kesinlikle, her 10 kiloyu aşmak çok zorBen her 10 kg da bir ciddi takılmalar yaşamistim. Ama eninde sonunda vermek isteyince verebiliyosun aslında
Abooow o senelerde bebek olanlar mı varmışOlmuş bir kere ne yapayımkardeşim 18 yaşında yıl 2004-2005 olmalı
Şu grupta şimdiye kadar okuduğum en haklı tespitNormaldiyette istikrar olsa diyet diye birşey olmazdı
Teşekkür ederimŞu grupta şimdiye kadar okuduğum en haklı tespit
İnşallah makarnayı haketmemişimdirHakettin
Bugün yenir. Bitti gitti geride kaldı dusunme artıkİnşallah makarnayı haketmemişimdir
Gerçekten çok azdı, hepsi karışık bir kase değildiBugün yenir. Bitti gitti geride kaldı dusunme artık
Minnoşum sen benim bugünkü menümü gördün mü? Bir tencere makarna yesem daha iyiydi anlaGerçekten çok azdı, hepsi karışık bir kase değidş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?