Günaydın zıpzıpımGünaydın mutlu hafta sonları
Çok şükür canımCanim kaptancığım oldu ameliyat çok şükür ameliyat iyi geçti sonradan biraz sıkıntı yaşadık kanama, seker yükselmesi oldu ama şuan iyiyiz elhamdülillah.
İmam hatip :))Bizim de tam tersi okul çok boş sınıflar 15 kişi civarı okul dönüştürülecek diye endiseleniyorum
Seda ablamız kaptanimiz bak senin için takıma girdim umarim artı gelmem :) dersin vardı dimi kuzumGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Yok bebeğim artık Cumartesi sabahları çalışmıyorum bana ders kalmadıSeda ablamız kaptanimiz bak senin için takıma girdim umarim artı gelmem :) dersin vardı dimi kuzum
Gelmeyiz gelmeyiz bu hafta herkes eksi görecek yüzde bin beşşüzSeda ablamız kaptanimiz bak senin için takıma girdim umarim artı gelmem :) dersin vardı dimi kuzum
Bana çok güvenme kuzum iki haftadır güzel kilo verdim bu hafta bit duraklama yaşamam umarımGelmeyiz gelmeyiz bu hafta herkes eksi görecek yüzde bin beşşüz
Güne mi gittin kız12: 00
1 büyük elma
1 acıbadem kurabiyesi ( küçük ev yapımı)
16:30
1 servis kaşığı kısır
2 servis kaşığı salata
Çok az fırında makarna
Çok az patates salatası
4 ısırık peynirli pide ( incecik)
1 dilim hashasli çörek
1 dilim pasta ( küçük)
2 lokma pişmaniye
2 lokma kadayifli muhallebi
1 lt su
2 kupa kahve
4 kupa çay
@Zipzip-
Bundan sonra okula götürceklerimi ayarlarım nöbet olunca olmuyor canım sabah gider gitmez sara nöbeti geçirdi bi ögrencimiz ambulans tı git gel yemegi görmek çok zor
Günaydın canımGünaydın kızlar :)
Afiyet olsun canım dün hepimiz çok kaçırdık olsun canımız sağolsun
100 gram bile olsa eksi eksidir ben kendim için de korkuyorum bakmaBana çok güvenme kuzum iki haftadır güzel kilo verdim bu hafta bit duraklama yaşamam umarım
Canımsın100 gram bile olsa eksi eksidir ben kendim için de korkuyorum bakmaveremesek de canımız sağolsun bitanem
Tşk ederim canımmmAfiyet olsun canım dün hepimiz çok kaçırdık olsun canımız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?