- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Kolay gelsin ögretmenim bizim okul sabahçı öglenciydi tekli egitime geçtik şimdi çok kalabalık sınıflar 40 kişi çok yorucu oluyor.Ben de reelde Arapça öğretmeniyim ama kalpte ve tipte İngilizce
Bundan sonra okula götürceklerimi ayarlarım nöbet olunca olmuyor canım sabah gider gitmez sara nöbeti geçirdi bi ögrencimiz ambulans tı git gel yemegi görmek çok zorOkulada baslamissin hayirli olsun
Aksamdan ayarlasan okul gunleri guzel olur aslında kuruyemis,yulaf bar,meyve kutu süt gibi
Günaydın kızlar :)
Canım ben böyle yeyince hep böyle devam ediyorumSorma canım ya bu kadar istemiyordum ama gözüm döndü
Tatlım Caroline kimOkulada baslamissin hayirli olsun
Aksamdan ayarlasan okul gunleri guzel olur aslında kuruyemis,yulaf bar,meyve kutu süt gibi
Az önce gördüm balkon mesajını. Tebrik ederim bitanem
Hoş geldin canım.Canım ben böyle yeyince hep böyle devam ediyorum
Canım Hoşbuldum nasılsın
Hoşbuldum canım teşekkür ederimHoş geldin canım.
Ögretmenim duygularıma tercüman olmuşsun nöbet beni çok zorluyorAy bebeğim okulda nobetciyim bok gibiydi
Karolincim daha önce burda mıydın yabancı gelmedinHoşbuldum canım teşekkür ederim
Hapları neden içiyorsun canımBırakalım
Bu ara cok tüketmiyorum zaten
Ilaclar felan benim yeme duzeni tamamen şaştı ama kilo vermek onceligimden çıkmış durumda su an
Okulum yatılı nobetciyim:) sabah namaziyla kalkiyoruzGünaydın canım niye erken kalktın
Tanışmış mıydık biz :) branş neydi hocamKolay gelsin ögretmenim bizim okul sabahçı öglenciydi tekli egitime geçtik şimdi çok kalabalık sınıflar 40 kişi çok yorucu oluyor.
Kürkçü dükkanı hesabı dönüp dolaşıp geliyorum canım kilo aldıkça.Karolincim daha önce burda mıydın yabancı gelmedin
Bir de gece nöbeti olunca, ilk kez tutan iki kişiyle tuttum tüm aksam gece ve sabah çok berbattı. 3 kişilik işi tek başıma yaptım :) ölüyorum:)Ögretmenim duygularıma tercüman olmuşsun nöbet beni çok zorluyor
Hocam bide gece okulda kalsam ben kesinlikle uyumam bişey olur diye kolay gelsinOkulum yatılı nobetciyim:) sabah namaziyla kalkiyoruz
TatlışımBen kaçtım pazara gidiyorum görüşürz iyi hafta sonlarınız olsun çıtırlarım
Bu arada benim ekürim çıtırımElhan nerelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?