Benim boyatabilecegim saç kalmadı malesef. Çok döküldü ve seyreldigi için mayıs ayında 3 numara kestirdim...İnşallah canım. Sen boyatmak mı istiyorsun?
İlk defa duydum bunu hayatında hiç yemedimKüflü peynir de penisilin etkisi oluyormuş
afiyet olsun canım. tatlı uykularIyi geceler kızlar
Kahvaltı
1 brötchen ( küçük ekmek)
Küflü peynir
1 tatlı kaşığı kadar çemen
1 y.k. domates sosu yada turşusu
1 t.k. bal
Ara ( içim geçti)
2 Acıbadem kurabiyesi ( küçük)
Akşam
3 küçük peynirli börek
1 tane havuç, patates mücver ( fırında)
2 kasık kısır
2 kasık havuç tarator
2 elmalı kurabiye
1 lt den fazla su
1 kupa nar çiçeği çayı
2 kupa kahve
6 kupa siyah çay
Arkadaş geldi, birlikte bodrumu temizledik. Çok yoruldum, gece uyuyamamıştım, bugün erken yatarım heralde
@Zipzip-
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
08.10.2022
Adım 8443
1 mil leslie yapıldı
@Zipzip-pastelfit @fesang
Menü
10:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
1 fincan çay
Ara 14:30 yarım elma
1 tane mısır patlağı
Akşam 18:30
1 tabak semiz otu çorbası
1 tabak salata
3 litre su
Akşam filtre kahve içebilirim
Afiyet olsun canım08.10.2022 menüm
Sabah
Yok
Öğle 13.00
İki yumurtadan omlet
Bir dilim peynir
Bir dilim ananas
9 tane zeytin
İki tane wasa
Açaili Ananaslı probiyotikli yeşil çay
Ara 15.30
Bir tane incir
Akşam 19.00
Beş tane et köfte
Cacık
Su 3.5 litre spor bir saat tempolu yürüyüş ve 11872 adım
@Zipzip-pastelfit @fesang
Eki Görüntüle 3142491
Afiyet olsun canımSelamlar
8 ekim menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek peynir 1 tabak dolusu salata çay
Ara tarçınlı kahve
Öğlen 4 çatal makarna
Akşam 2 kepçe kuru fasulye 1 servis kaşığı pilav
Ayran 1 de güccük suğan sumsukladım cücüüünü hüplettim
3 litre su
Gün bitti
Bugün adım az ama 20 dk zumba yaptım
Eki Görüntüle 3142505
60kiloyum pastelfit
Ayağına sağlık canım
Ayağına sağlık kaptanım
avrupa ülkelerinde çok yaygın. bizde de doğu anadoluda var.İlk defa duydum bunu hayatında hiç yemedim
Evet ismini duydum. Küflü kaşarda var sanırım dimi belki yanlış biliyor olabilirim. Ama bizde pek yoktur bu tip şeyler hiç yemedikavrupa ülkelerinde çok yaygın. bizde de doğu anadoluda var.
canım yumurta sarısı+ zeytinyağı+ bepanten-bemiks-evigen ampüllerden birer taneyi kırıp saçına maske yap. 1 saat tut yıka. çok faydasını görürsün.Benim boyatabilecegim saç kalmadı malesef. Çok döküldü ve seyreldigi için mayıs ayında 3 numara kestirdim...
yok kaşarın küfü ayrı. küflü peynir farklı. doğu anadolular pek bilir bunu. çok severler kahvaltıda, börekte, gözlemede vs.Evet ismini duydum. Küflü kaşarda var sanırım dimi belki yanlış biliyor olabilirim. Ama bizde pek yoktur bu tip şeyler hiç yemedik
Haftada bir kez mi yapmak lazım bunucanım yumurta sarısı+ zeytinyağı+ bepanten-bemiks-evigen ampüllerden birer taneyi kırıp saçına maske yap. 1 saat tut yıka. çok faydasını görürsün.
Bende seveceğimi sanmamyok kaşarın küfü ayrı. küflü peynir farklı. doğu anadolular pek bilir bunu. çok severler kahvaltıda, börekte, gözlemede vs.
ben bir avrupa ülkesinin peynirini denedim migrostan almıştım. bana çok ağır geldi. sevmedim.
ben haftada bir kez yapıyordum. ama 2 kere de yapabilirsin.Haftada bir kez mi yapmak lazım bunu
Ben çok seviyorum, normalde marketten alıyorum, bazen karslı tanıdıklar çeçil küflü satıyorlar, ondan da alıyorumİlk defa duydum bunu hayatında hiç yemedim
Mutfak bezlerini kaynattım, birazdan yatacağım ❤afiyet olsun canım. tatlı uykular
Onu hollanda da gördüm, yemedim ama, tadını bilmiyorumEvet ismini duydum. Küflü kaşarda var sanırım dimi belki yanlış biliyor olabilirim. Ama bizde pek yoktur bu tip şeyler hiç yemedik
Kars'a gittiğimde de denemistim ağır gelmişti banaBen çok seviyorum, normalde marketten alıyorum, bazen karslı tanıdıklar çeçil küflü satıyorlar, ondan da alıyorum
Çok önceden instaya ekledigim hatunların burada hangi nicke ait olduklarını unutma gibi bir hastalığım varBiliyorumm beybiiihemen check edeyim hatta yeni bişey var mı
Çokonu da öğrenirsin ablacım
Ben de şu yüzücüler gibi suyun altından taklayla dönmek istiyorum uçlara gelince
Selamm
Güle güle kullan
Aynı benBen de öyle cnm anca keşfetten tarif ya da kedi videosu kaydediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?