Kesinlikle cnm ya anca toparlanabıldımHadi dönün artık ne kadar kalabalık o kadar iyi hepimize
Tamam canim ekledim sariyaBenimle adım atar misin tatli kis:)Zipzip- kuzum beni de sarıya yazar misin :)
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Ekledim canim
Tamam canim islerinde kolay gelsin yinede sohbete gelmeye devam et tamamen kopma burdanBen biraz ara vereceğim Şu an şartlarım hiç uygun değil beslenmeme dikkat etmeye çalışırım Ama listeye girmeyeyim iş yerinde çok yoğunum kendimi göremiyorum
Çok teşekkür ederim bitanemBen bisiklet sürmeyi çok seviyorum inşallah sende çabucak öğrenip keyfine verirsin ablam
Gecmis olsun canim Allah sifa versinKizlar gelemedim cocuklar hasta vs . Bugunde esime ameliyat gunu verecekler tasi dusmedi baya buyk
Selam canimSelam kızlar çok çok kılo verdıgınız bir cuma olsun inşallah
Ekledim canimZipzip- kaptanım bende masterfit te olmak istiyorum
Merhaaba hosgeldin canim daha öncede burdaymissin ama cok uzun süre kalmamissin kurallari okuyarak formu doldurabilir misinMerhabalar Bende katılmak istiyorum benide alın
Noterimiz de aramıza katılmışMerhabalar Bende katılmak istiyorum benide alın
Hepsi benimSağol güzel elhoşum canım elhoşummm bitanecik elhoşummmm tatlı elhoşummmmm
Tebrik ederim canımOleeeey birinci olmuşum çok sevindim eline emeğine sağlık canım ve @Kinoalihatun @DombiliKusD u t @fesang tebrik ederim kızlar hepimiz harikayız
Galp galbe garşıAynı şeyi sormuşuz çünkü kalplerimiz bir
Hem sabırlı hem kararlıyımNoterimiz de aramıza katılmış
Hoş geldin canım
Az şişko musun çok musabirli ve kararlıysan kısa sürede sonuç alırsın burada.
Çok geçmiş olsun. Ameliyat da sorunsuz geçer inşallahKizlar gelemedim cocuklar hasta vs . Bugunde esime ameliyat gunu verecekler tasi dusmedi baya buyk
HosbuldumMerhaaba hosgeldin canim daha öncede burdaymissin ama cok uzun süre kalmamissin kurallari okuyarak formu doldurabilir misin
Hoş geldinHem sabırlı hem kararlıyım90 kiloyum bence balık etliyim 1.70 boyum 32 yaşım 2 çocuğum var
Geçmiş olsun canımElhan @HanimKelesimiGetir sağ kulağım ağrıyor. Suyun altında gibi bir basınç var ve su geliyor. Nette orta kulak iltihabı diyor. Yere çıplak ayakla da basmadım Ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?