Canım önceleri dubaları geçerdim yüzerken birden dalgalandı deniz bir tanesi yüzüme çarptı ondan kurtulayım derken bir diğeri beni içine aldı işte ondan sonra ayağım değmeyen yerde panik oluyorum koştur koştur kıyıya dönüyorum. Bu korkuyu atmam lazım. Teknik bilsem sanırım sorun yaşamazdim. Dalma ve atlamayı ben de çok istiyorum. Bak havuzda sıkıntı olmuyor ama deniz korkutuyor.Geç olsun güç olmasın derler ya hocam,bak bunudahallettin nasılsa.
En sevdiğim yüzme işte,başarırsın sen onuda çıtırım hç merak etme
Dalmayı ve atlamayı bende yapamıyom nedense,ama boyumu epey geçerim yüzerken
Tatlım çalıştığını bilmiyordum. Ne işle mesgulsunBen biraz ara vereceğim Şu an şartlarım hiç uygun değil beslenmeme dikkat etmeye çalışırım Ama listeye girmeyeyim iş yerinde çok yoğunum kendimi göremiyorum
Canım sen ne iş yapıyordun?Ben biraz ara vereceğim Şu an şartlarım hiç uygun değil beslenmeme dikkat etmeye çalışırım Ama listeye girmeyeyim iş yerinde çok yoğunum kendimi göremiyorum
Aynı şeyi sormuşuz çünkü kalplerimiz birTatlım çalıştığını bilmiyordum. Ne işle mesgulsun
Yavaş yavaş yutkun,kesin kulağın tıkandı herhalde diye tahmin ediyorum.Tamam hemen yapayım. Teşekkür ediyorum
Denizin şakası yok tabi,o anda korku olduysa oda tetikledi mutlaka.Canım önceleri dubaları geçerdim yüzerken birden dalgalandı deniz bir tanesi yüzüme çarptı ondan kurtulayım derken bir diğeri beni içine aldı işte ondan sonra ayağım değmeyen yerde panik oluyorum koştur koştur kıyıya dönüyorum. Bu korkuyu atmam lazım. Teknik bilsem sanırım sorun yaşamazdim. Dalma ve atlamayı ben de çok istiyorum. Bak havuzda sıkıntı olmuyor ama deniz korkutuyor.
Olsun hayatım haftaya daha çok verirsinGeçen cuma 61.8
Pazartesi 61.0
Bugün 61.6
İnişli çıkışlı bir hafta oldu ama wc beni yaktı yaktı@Zipzip-
Tebrikler canım
Geldimmmm ortaaaaammmm sonundaaaaGel gel ortaaaam
Ben de sana teşekkür ederim tatlı dilli mommyciğim
Sağol güzel elhoşum canım elhoşummm bitanecik elhoşummmm tatlı elhoşummmmmHayırlı olsun ve de gözün aydın canım annem.
Ben bisiklet sürmeyi çok seviyorum inşallah sende çabucak öğrenip keyfine verirsin ablamSeni yüreğime atmışım minoşum.Bisikletin arkasında çamurluk bile yok ama değiştirirsem atarım tabi ki
İnşallah kuzum en yakın zamanda sağlıkla inşallah tüm dileklerim seninle tatlımTebrikler canım darısı başıma
Burda
Burlardayım canım benim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKizlar gelemedim cocuklar hasta vs . Bugunde esime ameliyat gunu verecekler tasi dusmedi baya buyk
Hadi dönün artık ne kadar kalabalık o kadar iyi hepimizeBurlardayım canım benimtemelli dönüş yapıcan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?