Samsung Galaxy fit 2 guzel canim su an fiyati 434 lira görünüyor daha uygun olsun dersen baska markalarada bakabilirsinAslında leslie filan yaparım evde ama telefonu cebime koyamam taytla
Akıllı saat istiyorum önerisi olan varsa alabilirim
Öyle çok özellik olmasına gerek yok adımı saysın yeter
Geçmiş olsun canımKansızlık dışında bir sıkıntım yok canim ama degerlerim cok düşük geldi ilac kullanıyorum 1 haftadır
Leslie ileçok güzel adımlar atılıyor,ben huaweı band 6 aldım 14 gün şarjı gidiyor memnunum yani.Aslında leslie filan yaparım evde ama telefonu cebime koyamam taytla
Akıllı saat istiyorum önerisi olan varsa alabilirim
Öyle çok özellik olmasına gerek yok adımı saysın yeter
Bakayım canım kol da da azıcık şık dursun diyorum başka saate gerek kalmasın sürekli kolumda olsun diyorumSamsung Galaxy fit 2 guzel canim su an fiyati 434 lira görünüyor daha uygun olsun dersen baska markalarada bakabilirsin
Canım senin tarifin ve mavişin tarifinin karışımını yapıyorum içine taze soğan varsa dere otu karıştırıyorum. Kerevizin fiyatı 20-25 arasındaydı. İki tane yumruk kadar aldım 29 lira verdim. Yeşil kısımlarını atacağım faydaliymis ama kokusunu sevemedim.Çok değişik buda denemek lazım bunu,bende yoğurt mayonez ekşi elma ve ceviz katıyorum .
Damardan hemdeAcıdan besleniyoruz
Ayyy bıda güzel duruyor bakayımLeslie ileçok güzel adımlar atılıyor,ben huaweı band 6 aldım 14 gün şarjı gidiyor memnunum yani.
Sağdan 2.olan kullandığım renk olarak
Eki Görüntüle 3145607
Kereviz daha yeni yeni çıkıyor ya ondan fiatı yüksek,saplarını kavurup yumurtada kırıyorlar içine evetyakokusu çok hoş değil aslınd.Canım senin tarifin ve mavişin tarifinin karışımını yapıyorum içine taze soğan varsa dere otu karıştırıyorum. Kerevizin fiyatı 20-25 arasındaydı. İki tane yumruk kadar aldım 29 lira verdim. Yeşil kısımlarını atacağım faydaliymis ama kokusunu sevemedim.
Bu markanın honor modelini aldım. Çok memnunum. Kordonu çok hoşuma gitti.Leslie ileçok güzel adımlar atılıyor,ben huaweı band 6 aldım 14 gün şarjı gidiyor memnunum yani.
Sağdan 2.olan kullandığım renk olarak
Eki Görüntüle 3145607
Teşekkür ederim canim sana da cok gecmis olsunGeçmiş olsun canım
Benimde demir çok düşük çıktı
Kolesterol filan da çok yüksek
Demir için ilaç kullanıyorum 2 aylık sonra tekrar kan testi vereceğim ayın 24 üne bakalım ne çıkacak
Bak bencede şık duruyor koldada,şu andaki fiatı ne kadar oldu bilmiyorum ben aldığımda fiatı 700 idi mayısta aldım bu sene.Ayyy bıda güzel duruyor bakayım
Gofretle bosandiydi hanimcim kalorisini gözü görmüyordur benceGofrette yediğimiz zaman acaba kendi kalorisinden daha fazlasını yakıyor muyuz abla
Güle güle kullan hocamBu markanın honor modelini aldım. Çok memnunum. Kordonu çok hoşuma gitti.
Gözüme çok güzel gözküyordu o andaGofretle bosandiydi hanimcim kalorisini gözü görmüyordur bence
Teşekkür ederim bitanemGüle güle kullan hocam
Nikahtan sonra gerçek yüzünü gösteriyorlarGözüme çok güzel gözküyordu o anda
Rica ederimmm canısıTeşekkür ederim bitanem
Olsun beaaa değerrr vallaaaaNikahtan sonra gerçek yüzünü gösteriyorlar
Ooo sen bayağı içiyormuşsun dikkat et canım kendineTeşekkür ederim canim sana da cok gecmis olsun
Gunde 3 tane demir hapi iciyorum 2 hafta sonra gel dedi persembe gunu kan verecegim
1400 civarı gösteriyor abla netteBak bencede şık duruyor koldada,şu andaki fiatı ne kadar oldu bilmiyorum ben aldığımda fiatı 700 idi mayısta aldım bu sene.
teşekkür ederim canimOoo sen bayağı içiyormuşsun dikkat et canım kendine
1400 civarı gösteriyor abla nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?