ekşi elmalısını yaptım gerçekten çok güzel oluyorÇok değişik buda denemek lazım bunu,bende yoğurt mayonez ekşi elma ve ceviz katıyorum .
Çok güzel oluyor cidden,biz bunu günlermizde f,ilan yaptık çayın yanına ..ekşi elmalısını yaptım gerçekten çok güzel oluyor
Kaptanım bu listeye göre seçiyorum
Masterfit Yarışması 52.Etap 1 dolunaydagel 82.7 2 @pastelfit 56.3 3 sara_28 83.2 4 @Ayyulduz 83.4 5 @DombiliKus 83.9 6 @Zuzushh 89.0 7 @Aijoo 77.5 8 @Nau Nau 71.4 9 @Kinoalihatun 79.2 Sarı Takım 1 @fesang 2 @minerva1988 3 @SebastianCheesecake 4 @_ASTRAL_ 5 @erenmothers
günlerde güzel olur evet ama ben içine mayonez katmıyorum kalorisi yüzündenÇok güzel oluyor cidden,biz bunu günlermizde f,ilan yaptık çayın yanına ..
Mayonezi az katıyorsun zaten,lezzetinide veriyor çünkü.günlerde güzel olur evet ama ben içine mayonez katmıyorum kalorisi yüzünden
tebrik ederim canım kırmızı kaptan olmuşsunCanımmm çok teşekkür ederimbenim bu akşam kuzenimin kınası var şimdi ona hazırlık yapıyorum . Mavi takım kaptanıni ben seçecek miyim
Sağ ol bitanemgeçmiş olsun canım inşallah sonuçların temiz çıkar
elhamdullih daha iyiyim kaptanımGünaydın canim
Gecmis olsun canim
Günaydın canim iyiyim sen nasilsin iyilesebildin mi
yarın akşama misafirim var bide öyle deneyeyim o zamanMayonezi az katıyorsun zaten,lezzetinide veriyor çünkü.
Bende seni tebrik ediyorumtebrik ederim canım kırmızı kaptan olmuşsun
Sağ ol bitanem
Önce 2 kaşık kadar ilave et ona göre karar verirsin miktarına.yarın akşama misafirim var bide öyle deneyeyim o zaman
hadi canımBende seni tebrik ediyorummavi takım kaptanı oldun
Kaptan oldun başarılarhadi canım
tamam canımÖnce 2 kaşık kadar ilave et ona göre karar verirsin miktarına.
teşekkürler canımKaptan oldun başarılar
Sonra yaz olurmu tadını merak ederim beğendimi diyetamam canım
Rica ederimteşekkürler canım
tamam canım iyi olan kazansınKaptanım bu listeye göre seçiyorumumarım yanlış bir şey yapmıyorum
Sevgilisara_28 kuzum seni mavi takım kaptanı olarak seçtim
tamam canım yarın akşama yapacam yazarım sanaSonra yaz olurmu tadını merak ederim beğendimi diye
Rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?