- 31 Temmuz 2020
- 20.412
- 60.299
- 548
Sana da ablişkomBen kaçar iyi akşamlar iyi hafta sonları hepimize
Canım benden de hızlı almışsınNe olucak bızım bu halımız kanki ya 2 haftada 6 kılo almışımbır ılerı 2 gerı yapmaktan bi hal oldum ben
Mavi takım kaptanlıgın hayırlı olsun cnmhadi canım
Hoşgeldin arkadaşım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallahHem sabırlı hem kararlıyım90 kiloyum bence balık etliyim 1.70 boyum 32 yaşım 2 çocuğum var
Bana aralıklı oruç ıyı gelıyor kacamaksız sıkı bir diyetle verıcem sanki balım .esneklık bana gelmiyorSana da ablişkom
Canım benden de hızlı almışsınkalori say bari öyle sınırla biraz
Bayılıyorum azımli gaza gelen kadınlaracook teşekkür ederim ablaa İnşallah daim olacak. Ben kendime güveniyorum. Bak burdan sana kadar geldi hevesim
Ben de ben deBayılıyorum azımli gaza gelen kadınlara
Hosbuldum ablacim
Hosbuldum cheesecakekim
Ne yedin kiz 2 haftada 6 kgNe olucak bızım bu halımız kanki ya 2 haftada 6 kılo almışımbır ılerı 2 gerı yapmaktan bi hal oldum ben
Bana sorarsan şu andan devam etGecmise nerden baslasam ki
iki kişilik yedım her biri 3 kilo aldı işte normal yaniNe yedin kiz 2 haftada 6 kg
Xiaomi m4 yıllardır kolumda tıkır tıkır çalışıyor sarjida 15 gün gidiyor cok memnunumAslında leslie filan yaparım evde ama telefonu cebime koyamam taytla
Akıllı saat istiyorum önerisi olan varsa alabilirim
Öyle çok özellik olmasına gerek yok adımı saysın yeter
Sizde de benim gibidir kesin ama hayata yetisemiyorum yaBana sorarsan şu andan devam et
Benim ki deli gibi ev kisi uaparken cok oturdun kalk diyor mutfakta calismami hic istemiyor cancagizimXiaomi m4 yıllardır kolumda tıkır tıkır çalışıyor sarjida 15 gün gidiyor cok memnunum
Yok canim secimler yapilmadi bildirim yapmadın diye eklemedimSecimler yapildi mi bende varim ha beni de unutmayin
Kolay gelsin canimMisafirim gelıcek şimdilk kaçıyım kızlar
He benim kafa ucmus gec olmazsa bildiriyim hazir secilmemisYok canim secimler yapilmadi bildirim yapmadın diye eklemedim
Kolay gelsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?