Kolay gelsin inşallah yapabilirsinİki haftaya yakındır 2 mil yapıyorum canım 15 dakikalık nir video daha ekleyebilirim gibi geliyor yarın deneyecem bakalım
İnan bana hepimiz yapıyoruz zaman zaman önemli olan farkında olup hatayı devam ettirmemekTabi ki yazcam. Yazmanın amacı da zaten menüdeki yanlışları uyarmak değil mi? Yanlışı da biliyorum zaten . Ama bu dille değil.
Benden başka ipin ucunu kaçıran yok mu hiç? Olmadı mı bu zamana kadar? Ödül günü harici diyeti bozan? Neden böyle bi tepkiyi ben görüyorum ?
Üzüldüm sadece
Aynen bende öyleyim biliyormusun burnuma bir çözüm bulsam onun dışında iyiyim ama yinede vücut direncini düşürmemek için dikkat etmek getekliIyiyim canim klasik grip oyle sagim solum agrimiyor cok sukur burnumla basim dertte
Havalarda tam hasta olmalik giyinsen terliyorsun soyunsan usuyorsun. Gerci Ankara iki gundur baya sogudu ben dogalgazin acilisini yaptimAynen bende öyleyim biliyormusun burnuma bir çözüm bulsam onun dışında iyiyim ama yinede vücut direncini düşürmemek için dikkat etmek getekli
Kız 12 adım daha ataydın ya 10bin olurdu şanın yürürdüZipzip- sara_28 pastelfit (pastelfitim dunun adimlarina etiketlememisim seni 9988 di yanlis galiba istersen yeniden atarim )
Menu
Sabah
Avuc ici kadar bazlamaya tost
Domates salatalik roka
Ogle
Sutlu kahve
1 elma
Aksam
1 kase tarhana
5yk et sote
1 bardak ayran
1 mandilina
Su:2 lt adim 11613Eki Görüntüle 3146427
Burası da öyle yani ne giyicem şaşırdım (İstanbul)Havalarda tam hasta olmalik giyinsen terliyorsun soyunsan usuyorsun. Gerci Ankara iki gundur baya sogudu ben dogalgazin acilisini yaptim
Burada da havalar iyice soğudu bizimde kaloriferler yanmaya başladı iki gündür çok iyi olduHavalarda tam hasta olmalik giyinsen terliyorsun soyunsan usuyorsun. Gerci Ankara iki gundur baya sogudu ben dogalgazin acilisini yaptim
Salidan sonra yine isiniyor bakalim bira daha boyle galiba havalarBurası da öyle yani ne giyicem şaşırdım (İstanbul)
Sen neredeydin canimBurada da havalar iyice soğudu bizimde kaloriferler yanmaya başladı iki gündür çok iyi oldu
Karadenizdeyim canımSalidan sonra yine isiniyor bakalim bira daha boyle galiba havalar
Sen neredeydin canim
İyi geceler bitanem kaptanımBen uyuyacam kızlar hepimize iyi geceler yarın güzel bir güne uyanalım
Aaa ben seni İstanbul saniyordumKaradenizdeyim canım
Yagmurluydu bugun ama dun bizimkilerin havalar cok guzeldi valla icim gittiKaradenizdeyim canım
İyi geceler bitanem kaptanım
Yok tatlım İstanbul da değilimAaa ben seni İstanbul saniyordum
Canım neler neler yiyenler olduTabi ki yazcam. Yazmanın amacı da zaten menüdeki yanlışları uyarmak değil mi? Yanlışı da biliyorum zaten . Ama bu dille değil.
Benden başka ipin ucunu kaçıran yok mu hiç? Olmadı mı bu zamana kadar? Ödül günü harici diyeti bozan? Neden böyle bi tepkiyi ben görüyorum ?
Üzüldüm sadece
İyi geceler canımBen uyuyacam kızlar hepimize iyi geceler yarın güzel bir güne uyanalım
Çok yorgunum canım misafirim vardı bittim :)Kız nasıl adım yok kalk yürü anacım evin içinde turla bu hafta kazanan biz olmalıyız
Teşekkür ederimCanım neler neler yiyenler olduhepimiz iştahlıyız gerçekten o günün sabahı çok açsak büyük ihtimalle akşama dünyayı yemiş oluyoruz :) sen de haftasonu yapmış oldun cuma tartısı önemli :) ben de başaracağına inanıyorum canım
Fitt_anne yulduzum çok strese girme bak kaptan sara_28 burda cumaya 4 gün var tatlım neler döner
İyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?