Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnan bana hepimiz yapıyoruz zaman zaman önemli olan farkında olup hatayı devam ettirmemek

Aynen bende öyleyim biliyormusun burnuma bir çözüm bulsam onun dışında iyiyim ama yinede vücut direncini düşürmemek için dikkat etmek getekli
Havalarda tam hasta olmalik giyinsen terliyorsun soyunsan usuyorsun. Gerci Ankara iki gundur baya sogudu ben dogalgazin acilisini yaptim

Canım neler neler yiyenler oldu hepimiz iştahlıyız gerçekten o günün sabahı çok açsak büyük ihtimalle akşama dünyayı yemiş oluyoruz :) sen de haftasonu yapmış oldun cuma tartısı önemli :) ben de başaracağına inanıyorum canım
Fitt_anne yulduzum çok strese girme bak kaptan sara_28 burda cumaya 4 gün var tatlım neler döner

Ben uyuyacam kızlar hepimize iyi geceler yarın güzel bir güne uyanalım
İyi geceler canım

Teşekkür ederim

Herkese iyi akşamlar

Sabah
1 haşlanmış yumurta cok az kavrulmuş patates 1 tk bal 1 dilim tam.bugday 10 zeytin

Akşam
Balık bol salata

Spor yapamıyorum maalesef. Günlük rutin adimim 6000 oluyor o kadsr. Bu hafta Sabah oğlanı okula gönderip digeride uyanmamisken inşallah 30 dk leslie yapmayi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…