Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Y
Kaptancığım gerçekten 1 günde telafi edilecek bir menumu .Ben yalandan yarışıyoruz derken boşa dememiştim
Yalandan yarışacak olsam takımlara girmezdim.
2 haftadır bugüne kadar iyi gittiğimi düşünüyorum . Ki 2 haftada veremezdim tınlamasam demi?

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim
Yarindan itibaren daha güzel menülerle gelirsin

Afiyet olsun canim
Yarindan itibaren daha güzel menülerle gelirsin
Kaptanım evet bugün ölçüyü fazlasıyla kaçırdığımın farkındayım. Bu hafta daha dikkatli olucam . Ama arkadaşın da bu şekilde yalandan takım falan demesi uygun değil bana göre. Bugüne kadar menüme adımlarıma ve sporuma gerekli özeni gösterdiğimi düşünüyorum.

Y

Yalandan yarışacak olsam takımlara girmezdim.
2 haftadır bugüne kadar iyi gittiğimi düşünüyorum . Ki 2 haftada veremezdim tınlamasam demi?
Benim için verilen kilodan daha çok takıma yarışa verılen saygı değer önemli ..cuma günü aşırıya kaçmamak üzere ödül hakkımız var diğer gunler yarışmsya gırdıysek o hafta diyeti bozamazsınız

E bozdum bi kere ne olacak?
Yarın değil bu hafta telefi edeceğimi zaten söylüyorum demi?
E yazmasamıydım o zaman size saygısızlık etmim diye . Cuma günü aaa verememişim tüh bak mı deseydim.

E bozdum bi kere ne olacak?
Yarın değil bu hafta telefi edeceğimi zaten söylüyorum demi?
E yazmasamıydım o zaman size saygısızlık etmim diye . Cuma günü aaa verememişim tüh bak mı deseydim.
Menu yazmak zorunlu yazmak zorundasınız . yalan yanlış yazarsanızda
oda kenfinize olan saygınızı gösterir...
Arkadaşım tek başımıza kilo veremediğimiz için burda birlikte kilo vermek için mücadele ediyoruz birbirimizin menulerınden sporlarından motive oldugumuz gıbı doğru olmayan bir menüde motivasyonu düşürebiliyor ..

Dün çok yorucu bir gün geçirdim.
Kuzenimin düğünü vardı
Allah yuvasına mutluluk huzur versin herkesin
15 Ekim adım sayısı Zipzip- pastelfit
Amin bi yastıkta kocasınlar inşallah
Afiyet olsun kuşum yağlar yansın inşallah

Ayaklarına sağlık kuzum

Ayaklarına sağlık kuzum

Afiyet olsun canım ben adım sayılarında seni etiketliyorum doğru yapıyorum değil mi
Adım ve sporları Pazartesi Salı Çarşamba hesaplıyorum canım
Afiyet olsun canım
Yarından itibaren telafi edersin canım Afiyet olsun.

Bu şekilde motive mi oluyorsunuz?
Tartışma ortamı yaratarak. Menün güzel değil daha dikkat et de geç arkadaşım. Yok tınlanmıyo falan uygun şeyler değil. Hergün yapsam haklısın derim . Neyse bu şekilde motivasyonumuz tavan yaptıysa size iyi geceler. Daha fazla tartışmak istemiyorum

15ekim cumartesi menü
Kahvaltı
2 yumruta omlet
1 ince lavaş
2 parça beyaz peynir
1yk fırında patlıcan kasar

Öğle
1 Türk kahvesi
3 ceviz

Akşam
3 kıymalı pide 2 ayran
Bol salata

Su 3lt
-_-_-_-_-_-__-"-_-_+"+"-"+_;";"";;"";;"+"+"+"+"++""+"+

16 Ekim Pazar
Kahvaltı
1 yumruta tavada
yarım lavaş
5 zeytin 2 parça peynir

Ara
1filtre kahve

Öğle
1 mandalina yarım yeşil elma

Akşam
1 tabak karnabahar yemeği
1bardak ayran
3 çiğ köfte yanında bol yesillik

1 Türk kahvesi içtim
Çiğ köfte yediğime pişman oldum yarın tartıda etkileyecek kesin şişkinlik yapıyor unutmuşum Pazar gününün önemini

Zipzip-

Aradım senin menüyü buldum rakipkaptanim azıcık birşeyler yeseydin kuzum az olmuş bunlar bak ben çiğ köfte yedim hadi bakıyim mutfağa koş ve yarın seni artı getirecek birşeyler ye

Fitt_anne D u t lütfen birbirimizi kırmayalım. Burda amaç motive olup kilo vermek. Hepimiz hata yapıyoruz, o yüzden burdayız. Herşey düzgün olsa burda olmazdık öyle değil mi? Ve unutmayalım herkes kendinden meshuldür. Menülerimizi hiç çekinmeden yazalım ve uygun şekile yorumlayalalım lütfen.

Kimseyi kırmak istemem ama konuşulan şeyler motive etmekten çok geldiğin yere git der gibi.

Canım ben şimdilik en fazla 10 squat yapabiliyorum bide bişey sorayım 1 mil leslie 15 dakikalık videomu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…