Çokta tın?2 pogacamı sabah ?akşam da kola ıcmıssınız ayran bıle tercıh etmemıssınız acıkcası cokta tın yarısma takım dedıgınız bır gün olmuş . Afiyet olsun
Yalandan yarışacak olsam takımlara girmezdim.Kaptancığım gerçekten 1 günde telafi edilecek bir menumu .Ben yalandan yarışıyoruz derken boşa dememiştim
Afiyet olsun canim
Kaptanım evet bugün ölçüyü fazlasıyla kaçırdığımın farkındayım. Bu hafta daha dikkatli olucam . Ama arkadaşın da bu şekilde yalandan takım falan demesi uygun değil bana göre. Bugüne kadar menüme adımlarıma ve sporuma gerekli özeni gösterdiğimi düşünüyorum.Afiyet olsun canim
Yarindan itibaren daha güzel menülerle gelirsin
Benim için verilen kilodan daha çok takıma yarışa verılen saygı değer önemli ..cuma günü aşırıya kaçmamak üzere ödül hakkımız var diğer gunler yarışmsya gırdıysek o hafta diyeti bozamazsınızY
Yalandan yarışacak olsam takımlara girmezdim.
2 haftadır bugüne kadar iyi gittiğimi düşünüyorum . Ki 2 haftada veremezdim tınlamasam demi?
E bozdum bi kere ne olacak?Benim için verilen kilodan daha çok takıma yarışa verılen saygı değer önemli ..cuma günü aşırıya kaçmamak üzere ödül hakkımız var diğer gunler yarışmsya gırdıysek o hafta diyeti bozamazsınız
Menu yazmak zorunlu yazmak zorundasınız . yalan yanlış yazarsanızdaE bozdum bi kere ne olacak?
Yarın değil bu hafta telefi edeceğimi zaten söylüyorum demi?
E yazmasamıydım o zaman size saygısızlık etmim diye . Cuma günü aaa verememişim tüh bak mı deseydim.
Amin bi yastıkta kocasınlar inşallah
Adım ve sporları Pazartesi Salı Çarşamba hesaplıyorum canımAfiyet olsun kuşumyağlar yansın inşallah
Ayaklarına sağlık kuzum
Ayaklarına sağlık kuzum
Afiyet olsun canımben adım sayılarında seni etiketliyorum doğru yapıyorum değil mi
Afiyet olsun canım16.10.2022 menüm
Sabah 09.30
Peynir ve zeytin
Bir tane haşlanmış yumurta
İki wasa
Şekersiz çay
Ara 11.30
Bir tane elma
Öğle 13.00
İki tane fit kabak karnıyarık
Akşam 18.00
Bir kase tavuk suyu çorbası
Üç tane zeytinyağlı biber dolması
Su 3 litre spor 30 dakika tempolu yürüyüş 30 dakika leslie ve 10.697 adım
Zipzip- pastelfit
Eki Görüntüle 3146363
Yarından itibaren telafi edersin canım
Bu şekilde motive mi oluyorsunuz?Menu yazmak zorunlu yazmak zorundasınız . yalan yanlış yazarsanızda
oda kenfinize olan saygınızı gösterir...
Arkadaşım tek başımıza kilo veremediğimiz için burda birlikte kilo vermek için mücadele ediyoruz birbirimizin menulerınden sporlarından motive oldugumuz gıbı doğru olmayan bir menüde motivasyonu düşürebiliyor ..
Aradım senin menüyü buldum rakipkaptanim16.10.2022 menüm
Sabah 09.30
Peynir ve zeytin
Bir tane haşlanmış yumurta
İki wasa
Şekersiz çay
Ara 11.30
Bir tane elma
Öğle 13.00
İki tane fit kabak karnıyarık
Akşam 18.00
Bir kase tavuk suyu çorbası
Üç tane zeytinyağlı biber dolması
Su 3 litre spor 30 dakika tempolu yürüyüş 30 dakika leslie ve 10.697 adım
Zipzip- pastelfit
Eki Görüntüle 3146363
Kimseyi kırmak istemem ama konuşulan şeyler motive etmekten çok geldiğin yere git der gibi.
Senide çok seviyorum bitanemSelam ben de seni seviyorum o nolucak?????
Teşekkür ederim canımAmin bi yastıkta kocasınlar inşallah
Adım ve sporları Pazartesi Salı Çarşamba hesaplıyorum canım
Afiyet olsun canım
Yarından itibaren telafi edersin canımAfiyet olsun.
Canım ben şimdilik en fazla 10 squat yapabiliyorum bide bişey sorayım 1 mil leslie 15 dakikalık videomu oluyorİyi akşamlar hanımlar, spor yarışmamız yarın başlıyor
1.000 adım 500 puan
100 ipsiz ip atlama 200 puan
50 squat. 200 puan
1 mil leslie 500 puan
15 dk zumba 500 puan
Herkese bol eksiler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?