Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım

Fitt_anne ve D u t canlarım birbirimizi kırmayalım hepimiz insanız ara sıra hatalar yapabiliriz hafta sonu helede evdeysek biraz ipin ucu kaçabiliyor ama aslolan bir gün hata yapınca onu devam ettirmemek yarından itibaren cuma gününe kadar sağlıklı beslenir suyumuzu içip sporumuzu yaparsak bugün yenenler artıya dönüşmeden gider biter

Kaptancığım gerçekten 1 günde telafi edilecek bir menumu .Ben yalandan yarışıyoruz derken boşa dememiştim
Yarın telafi edersin derken elbette bir günde değil de yarından itibaren bol su içerek ve spor yapıp yarından itibaren sağlıklı beslenilerek cumaya kadar telafi olur canım

Hem yalandan yarışma olurmu kız o zaman kendimizi kandırırız

Kimseyi kırmak istemem ama konuşulan şeyler motive etmekten çok geldiğin yere git der gibi.
Burda bazen oluyor böyle yanlış anlaşılmalar. Sen menülerini çekinmeden yaz canım
Canım ben şimdilik en fazla 10 squat yapabiliyorum bide bişey sorayım 1 mil leslie 15 dakikalık videomu oluyor
Evet canım 15 dk olan

Geçmiş olsun. Maske kullan bir aradaysanız. Kimseye bulaşmadan geçer gider inşallah
Ah canim kucuk maskeyi aciyor uzak durmaya calisiyorum
Tüh geçmiş olsun canım
Sagol tatlim
Utu yaparken bile gobek attim hasta hasta

Burda bazen oluyor böyle yanlış anlaşılmalar. Sen menülerini çekinmeden yaz canım

Evet canım 15 dk olan
Tabi ki yazcam. Yazmanın amacı da zaten menüdeki yanlışları uyarmak değil mi? Yanlışı da biliyorum zaten . Ama bu dille değil.
Benden başka ipin ucunu kaçıran yok mu hiç? Olmadı mı bu zamana kadar? Ödül günü harici diyeti bozan? Neden böyle bi tepkiyi ben görüyorum ?
Üzüldüm sadece

O zaman ben hergün 2 mil leslie yapıyorum yarından itibaren 3 mile geçecem çünkü 45 dakikalık videolarını yapmaya karar verdim
Yavaş yavaş geç canım 1 hafta 1 mil 2. Hafta 2 mil diye yoksa aşırı zorlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…