Mutfağın kapısını kapatalı çok oldu tatlışımAradım senin menüyü buldum rakipkaptanimazıcık birşeyler yeseydin kuzum az olmuş bunlar bak ben çiğ köfte yedim hadi bakıyim mutfağa koş ve yarın seni artı getirecek birşeyler ye
Güveniyorum ben sana telafi edeceğine inanıyorumSağol canım kesinlikle bu hafta çok çok dikkat edicem söz
Sağol canım.Güveniyorum ben sana telafi edeceğine inanıyorum
Afiyet olsun canım15ekim cumartesi menü
Kahvaltı
2 yumruta omlet
1 ince lavaş
2 parça beyaz peynir
1yk fırında patlıcan kasar
Öğle
1 Türk kahvesi
3 ceviz
Akşam
3 kıymalı pide 2 ayran
Bol salata
Su 3lt
-_-_-_-_-_-__-"-_-_+"+"-"+_;";"";;"";;"+"+"+"+"++""+"+
16 Ekim Pazar
Kahvaltı
1 yumruta tavada
yarım lavaş
5 zeytin 2 parça peynir
Ara
1filtre kahve
Öğle
1 mandalina yarım yeşil elma
Akşam
1 tabak karnabahar yemeği
1bardak ayran
3 çiğ köfte yanında bol yesillik
1 Türk kahvesi içtim
Çiğ köfte yediğime pişman oldumyarın tartıda etkileyecek kesin şişkinlik yapıyor unutmuşum Pazar gününün önemini
Zipzip-
Afiyet olsunakşam katmer iptal oldu. sonra yapıcaz. köfte ve spagetti yedim salatayla. şimdi de yeşil çay içiyorum.
Yarın telafi edersin derken elbette bir günde değil de yarından itibaren bol su içerek ve spor yapıp yarından itibaren sağlıklı beslenilerek cumaya kadar telafi olur canımKaptancığım gerçekten 1 günde telafi edilecek bir menumu .Ben yalandan yarışıyoruz derken boşa dememiştim
Burda bazen oluyor böyle yanlış anlaşılmalar. Sen menülerini çekinmeden yaz canımKimseyi kırmak istemem ama konuşulan şeyler motive etmekten çok geldiğin yere git der gibi.
Evet canım 15 dk olanCanım ben şimdilik en fazla 10 squat yapabiliyorum bide bişey sorayım 1 mil leslie 15 dakikalık videomu oluyor
O zaman ben hergün 2 mil leslie yapıyorum yarından itibaren 3 mile geçecem çünkü 45 dakikalık videolarını yapmaya karar verdimBurda bazen oluyor böyle yanlış anlaşılmalar. Sen menülerini çekinmeden yaz canım
Evet canım 15 dk olan
Ah canim kucuk maskeyi aciyor uzak durmaya calisiyorumGeçmiş olsun. Maske kullan bir aradaysanız. Kimseye bulaşmadan geçer gider inşallah
Sagol tatlimTüh geçmiş olsun canım
Utu yaparken bile gobek attim hasta hastaFitt_anne
@Kinoalihatun
D u t
North River
@fesang
@erenmothers
@minerva1988
Kızlar kaptanınız hasta hasta kendini paralıyor sizde kaldırın totolarınızı yürüyün hadi bakim walk walk walk
15ekim cumartesi menü
Kahvaltı
2 yumruta omlet
1 ince lavaş
2 parça beyaz peynir
1yk fırında patlıcan kasar
Öğle
1 Türk kahvesi
3 ceviz
Akşam
3 kıymalı pide 2 ayran
Bol salata
Su 3lt
-_-_-_-_-_-__-"-_-_+"+"-"+_;";"";;"";;"+"+"+"+"++""+"+
16 Ekim Pazar
Kahvaltı
1 yumruta tavada
yarım lavaş
5 zeytin 2 parça peynir
Ara
1filtre kahve
Öğle
1 mandalina yarım yeşil elma
Akşam
1 tabak karnabahar yemeği
1bardak ayran
3 çiğ köfte yanında bol yesillik
1 Türk kahvesi içtim
Çiğ köfte yediğime pişman oldumyarın tartıda etkileyecek kesin şişkinlik yapıyor unutmuşum Pazar gününün önemini
Zipzip-
Tabi ki yazcam. Yazmanın amacı da zaten menüdeki yanlışları uyarmak değil mi? Yanlışı da biliyorum zaten . Ama bu dille değil.Burda bazen oluyor böyle yanlış anlaşılmalar. Sen menülerini çekinmeden yaz canım
Evet canım 15 dk olan
İlk iş günün nasıl geçti canım iç ortamın nasıl istediğin gibimiMenülerimi toplu yarın yazacağım. İnanın bugün cok zor gecirdim alışık olmadığım için.. ayaklarım çok kötü oldu. Sabahtan yazacağım
Yavaş yavaş geç canım 1 hafta 1 mil 2. Hafta 2 mil diye yoksa aşırı zorlanırsınO zaman ben hergün 2 mil leslie yapıyorum yarından itibaren 3 mile geçecem çünkü 45 dakikalık videolarını yapmaya karar verdim
Kıyamam ben sana kendini yorma kuzum önce sağlıkAh canim kucuk maskeyi aciyor uzak durmaya calisiyorum
Sagol tatlim
Utu yaparken bile gobek attim hasta hasta
İki haftaya yakındır 2 mil yapıyorum canım 15 dakikalık nir video daha ekleyebilirim gibi geliyor yarın deneyecem bakalımYavaş yavaş geç canım 1 hafta 1 mil 2. Hafta 2 mil diye yoksa aşırı zorlanırsın
Iyiyim canim klasik grip oyle sagim solum agrimiyor cok sukur burnumla basim dertteKıyamam ben sana kendini yorma kuzum önce sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?