- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Pilates nasi gidiyor kuzumBİM’e pilates topu gelmiş, pompası da var. Ama 40 dk’dır kollar gitti, şişirmek çok zormuş yaaaa
Ben 3 günlük yazıcam canımHadi hanımlar canlanalım, hareketlenelim spor yapalım. Pazartesi adım ve sporunu bildiren 8 kişi var. Diğerleri nerde, sporda kampanya yaptık, hadi hoplayın zıplayın bişeyler yapın yeter ki
1.000 adım 500 puan
100 ipsiz ip atlama 200 puan
50 squat. 200 puan
1 mil leslie 500 puan
15 dk zumba 500 puan
Canım yorgunluk zor ve sen hep yüksek tempodasın Allah kolaylık versin cicikuşumİyi akşamlar kızlar. Kötü zamanlar geçiriyorum. İş çok yoğun bu aralar. çocuğumun da dersiydi, kursuydu her şeyiyle ben ilgileniyorum. Sabah ayrı, akşam ayrı koşturma, evde de pek huzurum yok. Çok gerginim, en ufak şeye büyük tepkiler verdiğim gıcık bir dönemdeyim. Aksatıyorum burayı da
Hayırlı akşamlar canımcımHayırlı akşamlar herkese
YazııııkkkOff çok yorgunum , sağlıklı beslenmek neden bu kadar zor
Bizdede vardi pilates topu ama en son kullanmadigim icin indirmistikBİM’e pilates topu gelmiş, pompası da var. Ama 40 dk’dır kollar gitti, şişirmek çok zormuş yaaaa
Daha göremedim bile hemen verdiler beniAnammmm düğün mü var birkaç gün doğru dürüst gelemedim hemen kızı verdiniz miBizden kız almak kolay değillll
Selam canimSelammmmmmmm
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüsü
Sabah 2 tavada yumurta,,, 2 dilim salam
Ara Türk kahvesi
Akşam
1 tabak karnabahar graten,,, biraz tavuk,, yeşil salata
Su az oldu 2 litre
Birazdan da soda içeceğimZipzip-
Allah kolaylik versin canimİyi akşamlar kızlar. Kötü zamanlar geçiriyorum. İş çok yoğun bu aralar. çocuğumun da dersiydi, kursuydu her şeyiyle ben ilgileniyorum. Sabah ayrı, akşam ayrı koşturma, evde de pek huzurum yok. Çok gerginim, en ufak şeye büyük tepkiler verdiğim gıcık bir dönemdeyim. Aksatıyorum burayı da
Hayirli aksamlar canimHayırlı akşamlar herkese
Afiyet olsun canimPazartesi menümü ve adımlarımı yazayım,
17 ekim menüler
Sabah 12.30
2 yumurta ve ıspanak ile omlet,
10 zeytin, 1 kk peynir,
2 dilim ekmek.
Ara 15.00
12 çiğ badem
Akşam 19.30
Ton balıklı salata,
1 dilim ekmek,
1 kurabiye.
Su:2 ltZipzip- dolunaydagel
17 ekim adımlar,
Eki Görüntüle 3147433
11.866 adımpastelfit
Allah kolaylik versin canim sinav ne zamanUffff uzmanlığa çalışmaya çalışıyorum ve asla kafam almıyor
9315
Afiyet olsun canimKahvaltı 11.00 1 haşlanmış yumurta biraz helva 1 küçük pişi 5 zeytin domates salatalık 3 dilim peynir 1 küçük dilim kek
2 bardak şekersiz çay
14.00 1 fincan kahve
18.00 yumurta salatası
4 litre su ✓
19 Kasım canım bir ay kaldıAllah kolaylik versin canim
Hayirli aksamlar canim
Afiyet olsun canim
Allah kolaylik versin canim sinav ne zaman
9315
Afiyet olsun canim
Sayılır tabi ne güzel kol çalışmışsın fıstığımmmİyi akşamlar canım
Maşallah canımBen de yapacaktım, bi saattir pilates topu şişirmeye çalışmaktan kol kası yaptım, sayılır mı
Kıymetlimizsin sen bizimBizdede vardi pilates topu ama en son kullanmadigim icin indirmistik
Daha göremedim bile hemen verdiler beni
Selam canim
Afiyet olsun canim
Sayılır tabi ne güzel kol çalışmışsın fıstığımmm
Kıymetlimizsin sen bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?