- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
O yüzden akıllı bileklik alalım sana :)
Giriş gelişme sonuçHayırlı akşamlar
İf diyetine devam
Saat 2 de başladım yemeye
18 ekim
Uyanınca 1 yeşil çay
Öğlen tarçınlı kahve
Giriş
1 bardak ayran 1 kase çorba yarım lahmacun
Gelişme
2 kare çikilat küçük kase yulaf lapası
Sonuç
1 bardak ayran 1 servis kaşığı pilav 2 servis kaşığı et sote 1 tabak salata
3 litre su
20 dk zumba
Gün boyu kız kucağımdaydı ağırlık çalışmış kadar oldum
Eki Görüntüle 3147478
@sara_28Zipzip- @pastelfit
Sabah öğle akşam olmadı olamadıGiriş gelişme sonuçcok iyiymiş afiyet olsun
Sağol canım bu aradaGiriş gelişme sonuçcok iyiymiş afiyet olsun
Bir kere heves ettim aldım şarj girişi bozuk çıktı daha da almamO yüzden akıllı bileklik alalım sana :)
Kızı vermedik tatlım takım zayıflamadan bu iş olmazmış. Top sizdeİyiyim canım çok şükür geldiğine sevindim
Anammmm düğün mü var birkaç gün doğru dürüst gelemedim hemen kızı verdiniz miBizden kız almak kolay değillll
Tabiiiii sonuçta kaptan, sorumlulukları varKızı vermedik tatlım takım zayıflamadan bu iş olmazmış. Top sizde
Amin❤Bir dünya uygulama indirdim, deneme testleri çözüyorum çok zor. MEB sınav için örnek soru yayınlamış onlar çok basit inşallah öyle basit çıkar amin
Allah zihin açıklığı versin canım. Çalıştığın yerden gelsin sorular.Ay önümde kitaplar çalışamıyorum okuyorum anlamıyorum ay ay ay
Elindeki teli bırak bakimAy önümde kitaplar çalışamıyorum okuyorum anlamıyorum ay ay ay
Amin biricikimAllah zihin açıklığı versin canım. Çalıştığın yerden gelsin sorular.
Ben muafım aşkitommmmKızı vermedik tatlım takım zayıflamadan bu iş olmazmış. Top sizde
Allah kolaylıklar versin canımBir dünya uygulama indirdim, deneme testleri çözüyorum çok zor. MEB sınav için örnek soru yayınlamış onlar çok basit inşallah öyle basit çıkar amin
Teşekkür ederim mommyciğimAllah kolaylıklar versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?