- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
Oyy gecmis olsun pastelfitim
Cumaya tam bellideğil zaten,giderse sabah damlarım geneTamam ablacim cuma gelemezsen pazartesi görüşürüz inşallah
Tatlım enabizda doktorun gördüğünü göremedik. Adam demir eksikliğini nasıl tespit etti anlamadım. Yüzük yoktuGecmis olsun ablacim degerlerin en kısa sürede normale döner inşallah
E nabizda niye görünmüyor acaba sonuçlar
Yuzuk varmiydi
Teşekkür ederim canım. Birazdan pcde bakarım. Kolesterol için ilaç vermedi. Bir ay sonra kontrole gel dedi. Sağlıklı beslenme , bol su tavsiye etti. Tuzla aram yok domatese yumurtaya birazcık dokersem olur heralde.Çıtırım geçmiş olsun,e nabıza bakmak için pc kullan daha geniş ve sonuçlar dana net belli çıkıyor .
Kolestrol için ilaç fian verdimi bu arada,tuzuda dikkat et gene kaçırma sakın.
Eş kısmında haklısın bazen çok lüzumsuz oluyorlar nedense
Geçmiş olsun canım. Dizine dikkat et hatta spor öncesi bir şeyler sar. Benim sele ağrım hâlâ geçmedi popomun üzerine oturamiyorum. Gidip tarlada tirpanda çalışsak bundan iyi olurduk heraldeİyi gidiyor canım, ama 1 hafta ara verdik. Pilates hocam yoga eğitimine katılacakmış.
Afiyet olsun canım
Uzuuun uğraştan sonra şişirdim. Üstünde planke kalkıyım dedim düştüm, sol dizimi taşa çarptım. İlişkimiz kısa sürdü
Maşallah canım
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım
Beter böceklerGeçmiş olsun ablacım
Bu hafta benim herif de çok lüzumsuz gözüküyor gözüme
Kolestrol fazla yüksek değilse ondan ilaç vermemiştir,sınır 200 çünkü,biraz üstüne çıktıysa ilaç vermiyorlar genelde.Tatlım enabizda doktorun gördüğünü göremedik. Adam demir eksikliğini nasıl tespit etti anlamadım. Yüzük yoktu
Teşekkür ederim canım. Birazdan pcde bakarım. Kolesterol için ilaç vermedi. Bir ay sonra kontrole gel dedi. Sağlıklı beslenme , bol su tavsiye etti. Tuzla aram yok domatese yumurtaya birazcık dokersem olur heralde.
Oh maşallah biricikim hep iyi olHastane bildirimim
Kolesterol yüksekmiş
Demir eksikliği var
Tuzu bir tık artirmam lazimmiş tansiyon ondan düşükmüş.
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
Onun dışında gayet saglikliyim. Diğer değerler çok iyi.
Enabizdan tahlil sonuçlarına bakmaya çalıştım tam liste yok ve referans aralıkları görünmüyor. Yukarıdaki doktorun aciklamasiydi. Eşim kolesterol kaç diye sordun mu diyor ben yok diyorum. Sonra bana kızıyor insan merak etmez mi diye...etmedim işte ne bileyim doktorun parmaklarına bakıyordum ben onu merak ediyorum alla allabu eş kişileri bazen ne lüzumsuz oluyorlar. Gırtlağına yapış sık at ...
Bir tanissaydinElhoşumm bana doktor damat adayı buldu ama evlenmiyorum
sağol canımİyi gidiyor canım, ama 1 hafta ara verdik. Pilates hocam yoga eğitimine katılacakmış.
Afiyet olsun canım
Uzuuun uğraştan sonra şişirdim. Üstünde planke kalkıyım dedim düştüm, sol dizimi taşa çarptım. İlişkimiz kısa sürdü
Maşallah canım
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım önemli bişey olmamasına sevindim yağı tuzu azalt kolesterolde biter gider inşallahTatlım enabizda doktorun gördüğünü göremedik. Adam demir eksikliğini nasıl tespit etti anlamadım. Yüzük yoktu
Teşekkür ederim canım. Birazdan pcde bakarım. Kolesterol için ilaç vermedi. Bir ay sonra kontrole gel dedi. Sağlıklı beslenme , bol su tavsiye etti. Tuzla aram yok domatese yumurtaya birazcık dokersem olur heralde.
eniştemle keyifli vakitler dilerim canımDışarı çıkıp gelecem
Seni ifadenden tanidimBeter böcekleracıma gereğini yap.
Geçmiş olsun abla sonuçlar iyi çıkmış sanirimTatlım enabizda doktorun gördüğünü göremedik. Adam demir eksikliğini nasıl tespit etti anlamadım. Yüzük yoktu
Selam, neşen yerine gelmiseniştemle keyifli vakitler dilerim canım
Selam kolay gelsin, hayirli olsunSelam
Eskisi gibi ugrayamiyorum ben. Aşırı yoğunum, bugün işe gitmedim ama üzerinden tır geçmiş gibi çok fena çarptı beni
Markete gittim sadece,enişte bey yarın evde olacak,annesinin hastane kontrolü var ona gidecekler.eniştemle keyifli vakitler dilerim canım
Bende yarın için demiştim aslında ama annesinin hastane kontrolünden sonra sana kalır canımMarkete gittim sadece,enişte bey yarın evde olacak,annesinin hastane kontrolü var ona gidecekler.
Kalsın demi önce annesinin işlerini halletsinlerde.Bende yarın için demiştim aslında ama annesinin hastane kontrolünden sonra sana kalır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?