Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun ablacim degerlerin en kısa sürede normale döner inşallah ♥️♥️♥️
E nabizda niye görünmüyor acaba sonuçlar
Yuzuk varmiydi🤣🤣🤣
Tatlım enabizda doktorun gördüğünü göremedik. Adam demir eksikliğini nasıl tespit etti anlamadım. Yüzük yoktu :halay:
Çıtırım geçmiş olsun,e nabıza bakmak için pc kullan daha geniş ve sonuçlar dana net belli çıkıyor .
Kolestrol için ilaç fian verdimi bu arada,tuzuda dikkat et gene kaçırma sakın.

Eş kısmında haklısın bazen çok lüzumsuz oluyorlar nedense :KK67::KK67::KK67::KK67:
Teşekkür ederim canım. Birazdan pcde bakarım. Kolesterol için ilaç vermedi. Bir ay sonra kontrole gel dedi. Sağlıklı beslenme , bol su tavsiye etti. Tuzla aram yok domatese yumurtaya birazcık dokersem olur heralde. :rapci:

İyi gidiyor canım, ama 1 hafta ara verdik. Pilates hocam yoga eğitimine katılacakmış.

Afiyet olsun canım 🥰

Uzuuun uğraştan sonra şişirdim. Üstünde planke kalkıyım dedim düştüm, sol dizimi taşa çarptım. İlişkimiz kısa sürdü🙈

Maşallah canım 👏👏👏

Ayağına sağlık canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰
Geçmiş olsun canım. Dizine dikkat et hatta spor öncesi bir şeyler sar. Benim sele ağrım hâlâ geçmedi popomun üzerine oturamiyorum. Gidip tarlada tirpanda çalışsak bundan iyi olurduk heralde :işsiz:

Tatlım enabizda doktorun gördüğünü göremedik. Adam demir eksikliğini nasıl tespit etti anlamadım. Yüzük yoktu :halay:

Teşekkür ederim canım. Birazdan pcde bakarım. Kolesterol için ilaç vermedi. Bir ay sonra kontrole gel dedi. Sağlıklı beslenme , bol su tavsiye etti. Tuzla aram yok domatese yumurtaya birazcık dokersem olur heralde. :rapci:
Kolestrol fazla yüksek değilse ondan ilaç vermemiştir,sınır 200 çünkü,biraz üstüne çıktıysa ilaç vermiyorlar genelde.
Tuzu kontrollü kullan sadece o bile yeterli gelir çıtırım

Hastane bildirimim
Kolesterol yüksekmiş
Demir eksikliği var
Tuzu bir tık artirmam lazimmiş tansiyon ondan düşükmüş.
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Zipzip- Zipzip-
Onun dışında gayet saglikliyim. Diğer değerler çok iyi.
Enabizdan tahlil sonuçlarına bakmaya çalıştım tam liste yok ve referans aralıkları görünmüyor. Yukarıdaki doktorun aciklamasiydi. Eşim kolesterol kaç diye sordun mu diyor ben yok diyorum. Sonra bana kızıyor insan merak etmez mi diye...etmedim işte ne bileyim doktorun parmaklarına bakıyordum ben onu merak ediyorum alla alla :KK62:bu eş kişileri bazen ne lüzumsuz oluyorlar. Gırtlağına yapış sık at ...:KK59:
Oh maşallah biricikim hep iyi ol❤️❤️

İyi gidiyor canım, ama 1 hafta ara verdik. Pilates hocam yoga eğitimine katılacakmış.

Afiyet olsun canım 🥰

Uzuuun uğraştan sonra şişirdim. Üstünde planke kalkıyım dedim düştüm, sol dizimi taşa çarptım. İlişkimiz kısa sürdü🙈

Maşallah canım 👏👏👏

Ayağına sağlık canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰
sağol canım :KK200:

geçmiş olsun canım önemli bişey olmamasına sevindim yağı tuzu azalt kolesterolde biter gider inşallah
yüzük yoksa doktor damadımız oluyor yaşasın :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Geçmiş olsun abla sonuçlar iyi çıkmış sanirim

Back
X