Afiyet olsun canım22 ekim menü
Açılış
1 bardak ayran 1,5 servis kaşığı özbek pilav
Arada 2 kare çikolata yedim
1 muz
1 poğaça
Kapanış
1 kase çorba 1 tabak mantarlı lahana kavurma 1 bardak ayran
2,5 litre su
15 dk zumba
Adım yok bugün çok az.
3078
pastelfit
Hep güçlü olmaya çalışıyoruz ama bazen yetmiyor maalesefRabbim yar ve yardımcın olsun canım
Kadınlar çok güçlü değil aslında, sadece dertleri halı altına süpürüyor. Gün geliyor o dertler halının üstüne çıkıyor. Seneler önce boğazımı kestirdim, bir zaman psikolojim bozulur gibi oldu, şimdiyse adım atamıyorum. Sebep hep vaktiyle yaşadığımız sıkıntılar. Artık önceliklerim değişti, beni üzmelerine izin vermiyorum
Güzel olur canımBu hafta bireysel kilo yarışı yapalım hanımlar. Kural yok
Fitt_anne
@Kinoalihatun
D u t
@erenmothers
@dolunaydagel
@Zuzushh
Amine Busra
@SebastianCheesecake
@_ASTRAL_
Pes etme
@Tutku44
@ummhnisa
Öyle gerçekten, ama artık yok, kendime, çocuklarıma ve evime yetersem benden iyisi yokAfiyet olsun canım
Hep güçlü olmaya çalışıyoruz ama bazen yetmiyor maalesef
Öyle doğru yazmışsın ki. Her şey istediğin gibi olsun çok mutlu olBu hafta hiç veremedim kafamı buraya özür diliyorum. Bir süre burda olmayacağım, hayatımın dizginlerini elime almam gerekiyor tekrar. Bana özel konulardan aileme bile bahsetmekten uzak duruyorum ama bir kaç cümle söyleyesim var. Her zaman kadınların çok güçlü varlıklar olduğuna inandım. Çalışanı, çalışmayanı, okumuşu, okumamışı farketmez. Fiziksel farklardan bahsedildiği köy ortamlarında bile çocuklarını sırtlarına bağlayıp tarlaya çalışmaya gideni, kışlık odununu kendi kesip kova kova evine taşıyanını gördüm. Gelecekten bir haber olan kızlarınıza, bekar yakınlarınıza gelecekte kuracakları birlikteliklerde karşısındaki insandan beklemesi gereken en önemli durumun SAYGI olduğunu anlatın nolur. Her zaman dile getiririm, seni önemseyen, derdini dinleyen, ihtiyaçlarına önem veren, fikrini soran, senin için önemli şeylerin üstünde duran, kalbinin kırıldığını fark ettiğinde yanlışı düzeltmek için çaba harcayan ve en önemlisi hatalı olduğunda bunu kabul edip telafisine uğraşan şahıs taş olsa sevilir. Ama büyük bir aşkla beraberlik yaşadığın, seviyorum, ölüp bitiyorum dediğin insan sana saygısızlık yaptığında ve bunu mütemadiyen devam ettirdiğinde dünyanın en yakışıklı, en zengin, en akıllı adamı da olsa kum tanesi kadar sevilmiyor. Bu kararı verirken de başta bahsettiğim GÜÇ faktörü giriyor işin içine. Hiçbir kadın kendini ezdirmemeli, önce kendine saygı duymalı, önce kendini önemsemeli. Bu hayata 1 kereliğine gelmişken ve yarına çıkacağımızın garantisini kimse veremiyorken mutsuz, huzursuz bir ortamda 1 dk fazla durması kendine yapabileceği en büyük haksızlıktır.
Aşağı yukarı benim derdimi de anladınız. Üzgün ya da mutsuz hissetmiyorum, aklınız kalmasın. Garip ama heyecanlı hissediyorum kendimi. Zincirlerimi kopartmışım ve bütün dünya önüme serilmişken nereye koşacağımı şaşırmışım gibi
Bir gün dönüp dolaşıp geleceğim yine, o zamana kadar müsadenizi istiyorum. Sizi çok seviyorum, kendinize çok iyi bakın
Sen süpersin vallaMagnoliaciya gittim "SİZ NİYE HEP KAPALISINIZ BEN ÇOK MAĞDUR OLUYORUM" dedimsistemsel sıkıntı oluyormuş, şahsi numarasını verdi burdan arayıp istediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz dedi
Valla ciddi ciddi söyledim bunuBöyle bir soruyu da ancak sen sorardın
Merhaba hoşgeldinizHanimlar merhaba böyle aktif bi grup görmek beni mutlu ettinasilsiniz ben eski diyet gruplarından 14 takimdaydim bi bakayim dedim oralar biraz sessizlesmis
Canım Allah kolaylık versin kendini yıpratma lütfenHayırlı geceler kızlar
Çarşamba mr çekildi, sonucu beni oraya sevk eden ortopedi doktoruna götüreceğiz, randevu 3 hafta sonra.
Perşembe günü misafirim geliyordu, meğer yatılı gelmiş. Kızım ve torunlar da yatıya kaldı, ev baya kalabalıktı. Geç yattık, geç kalktık, tartılmayı bile unuttum. Bu sabah da bir yakınımızın kalp krizi geçirdiği haberiyle uyanıp apar topar oraya gittik. Çok şükür durumu iyi, yanlış alarm çıktı.
O kadar yorgun ve yoğunumki diyet filan düşünmediğim gibi su bile içemiyorum. Durumum düzelene kadar bana müsade. Halimden de memnun değilim ama kafa ve vücut yorgun. Sizlerin zayıfladığını gördükçe mutlu oluyorum. Allah herkese istediği kiloyu sağlıklı bir şekilde versin amin
Bi magnolya ye açılırsınBeyim şehir dışında, dün gece korkudan salonda TV'yi açtım öyle uyudum her yerim tutulmuş, keşke sabahları yoga pilates vs yapma huyum olsa hemen kendime gelirdim
Yolun açık olsun arkadaşımBu hafta hiç veremedim kafamı buraya özür diliyorum. Bir süre burda olmayacağım, hayatımın dizginlerini elime almam gerekiyor tekrar. Bana özel konulardan aileme bile bahsetmekten uzak duruyorum ama bir kaç cümle söyleyesim var. Her zaman kadınların çok güçlü varlıklar olduğuna inandım. Çalışanı, çalışmayanı, okumuşu, okumamışı farketmez. Fiziksel farklardan bahsedildiği köy ortamlarında bile çocuklarını sırtlarına bağlayıp tarlaya çalışmaya gideni, kışlık odununu kendi kesip kova kova evine taşıyanını gördüm. Gelecekten bir haber olan kızlarınıza, bekar yakınlarınıza gelecekte kuracakları birlikteliklerde karşısındaki insandan beklemesi gereken en önemli durumun SAYGI olduğunu anlatın nolur. Her zaman dile getiririm, seni önemseyen, derdini dinleyen, ihtiyaçlarına önem veren, fikrini soran, senin için önemli şeylerin üstünde duran, kalbinin kırıldığını fark ettiğinde yanlışı düzeltmek için çaba harcayan ve en önemlisi hatalı olduğunda bunu kabul edip telafisine uğraşan şahıs taş olsa sevilir. Ama büyük bir aşkla beraberlik yaşadığın, seviyorum, ölüp bitiyorum dediğin insan sana saygısızlık yaptığında ve bunu mütemadiyen devam ettirdiğinde dünyanın en yakışıklı, en zengin, en akıllı adamı da olsa kum tanesi kadar sevilmiyor. Bu kararı verirken de başta bahsettiğim GÜÇ faktörü giriyor işin içine. Hiçbir kadın kendini ezdirmemeli, önce kendine saygı duymalı, önce kendini önemsemeli. Bu hayata 1 kereliğine gelmişken ve yarına çıkacağımızın garantisini kimse veremiyorken mutsuz, huzursuz bir ortamda 1 dk fazla durması kendine yapabileceği en büyük haksızlıktır.
Aşağı yukarı benim derdimi de anladınız. Üzgün ya da mutsuz hissetmiyorum, aklınız kalmasın. Garip ama heyecanlı hissediyorum kendimi. Zincirlerimi kopartmışım ve bütün dünya önüme serilmişken nereye koşacağımı şaşırmışım gibi
Bir gün dönüp dolaşıp geleceğim yine, o zamana kadar müsadenizi istiyorum. Sizi çok seviyorum, kendinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?