Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma 70.9
Pazartasi 70.8
Fark -100
Gram gram gdiyo mübarek. En son 70.8 i görmüştüm diğer takımda . İnşallah 60 ları görmek nasip olur

Ona bakayım ben de benim şişti karnım ama nasıl sismek patlayacak sandım , bazılarında yapıyormuş . Sonra ilaçlardan tiksindim uzun süre

Selam kizlar siteye giremiyordum (güvenlik hatasi diyordu)simdi oylesine denedim ki girdi . Zipzip- anneannesi vefat etmis basiniz sagolsun canim . Geride kalanlara sabirlar versin.
Kizlar sizlerde hakkinizi helal edin eskilerle cok guzel kilolar verip geri aldim yenilerle pek muhabbetim olamadi çünkü kendim dikiş tutturup ,o eski motiveyi yakalayamadim.
Işleri daha sıkı tutmak istiyorum , ben dondurmanin ustune kunefe yedigimde agzimi burnumu kiracak eski motivemi geri kazanmak istiyorum , o sebepten yeni bir sayfa açacagim . Zipziple daha onceden konusmus ,helallesmistik.
Sizlerde helal edin bilerek bilmeyerek hatam varss affola arada ugrayip muhabbetinize nane olurum

Gitmene üzüldüm ama sebebine çok güldüm yolun açık olsun arada gel sohbete

Sagol canim Allah razi olsun

Helal olsun ne demek,gel ama gene muhabete uzak kalma buradanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…