- 31 Temmuz 2020
- 20.412
- 60.299
- 548
Canım midesinden rahatsızlandı 2 gece önce başlamış demir ilacı vermiş dr u, akşam da çok alıç yediğini sonra başladığını anlattıElhan biricikim nerelerdesin
Aaaa ben kaçırmışım teşekkür ederim canım benim.Canım midesinden rahatsızlandı 2 gece önce başlamış demir ilacı vermiş dr u, akşam da çok alıç yediğini sonra başladığını anlattı
Acile gittiler bugün daha iyiymiş
Teşekkir ederim canımGecmis olsun canim kizlarina
Sağolasın ❤Afiyet olsun canim❤
Aaa hic haberim olmadiCanım midesinden rahatsızlandı 2 gece önce başlamış demir ilacı vermiş dr u, akşam da çok alıç yediğini sonra başladığını anlattı
Acile gittiler bugün daha iyiymiş
Aaaa ben kaçırmışım teşekkür ederim canım benim.Elhan biricikim çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Wp dan ulaştı kızlar haber vereyim amin
Yazdim simdi bende wpdanWp dan ulaştı kızlar haber vereyim amin
Tamam canımYazdim simdi bende wpdan
Sağol kuzum, dediğim gibi, artık neye ne kadar yetişirsemCanım Allah kolaylık versin kendini yıpratma lütfen
Sağol saracığım, birşeyler deniyorum, hafifliyor sankiAllah kolaylık versin canım kendine dikkat sağlığını ihmal etme
Sağol canımHerkese koşturmanın sonu yok, sadece aile , çok doğru
Kendine dikkat et canım vakit buldukça gel
Merhaba
Allah şifa versin canımBenim oğlanım ateşi çıktı yine , bize acil yolları göründü
Allah şifa versin canımÇok geçmiş olsun canım benim kızlar da düzelmediler bi türlü. Uykusuzluktan başım ağrıyor artık
Benim oğlanım ateşi çıktı yine , bize acil yolları göründü
Çok geçmiş olsun canım benim kızlar da düzelmediler bi türlü. Uykusuzluktan başım ağrıyor artık
Canımcım Elhan ablaya söyler misin demir ilacını hemen bıraksın devletin verdiği ise bende ilk kullandığımda hastanelik oldum ağrıdan sancı dan kıvrandım resmen acile kendimi zor attım sonrasında 1 hafta devam etti ağrı ilacı bıraktım ağrı kesildiTamam canım
Söyledim tatlım çok sağolCanımcım Elhan ablaya söyler misin demir ilacını hemen bıraksın devletin verdiği ise bende ilk kullandığımda hastanelik oldum ağrıdan sancı dan kıvrandım resmen acile kendimi zor attım sonrasında 1 hafta devam etti ağrı ilacı bıraktım ağrı kesildi
Sidefer aldım özel çok iyi hiç bilmiyorum ilacın yan etksini
Beni de mahvetmisti, midem öyle bir sismisti kiCanımcım Elhan ablaya söyler misin demir ilacını hemen bıraksın devletin verdiği ise bende ilk kullandığımda hastanelik oldum ağrıdan sancı dan kıvrandım resmen acile kendimi zor attım sonrasında 1 hafta devam etti ağrı ilacı bıraktım ağrı kesildi
Sidefer aldım özel çok iyi hiç bilmiyorum ilacın yan etksini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?