Seninde cok düşünmüş canimYaaaa benim de ilk ölçümde 6.7 miş şuanda 9.5 çıkmış acaba ilacı bitir der mi yoksa daha kullan dermi bilemedim
Ben günde 1 tane içiyordumSeninde cok düşünmüş canim
Gunde 3 ilac iciyordum 2 ye düşürdü
Evet ya a niye öyle olmuş ki ben 1 taneyle toparladım bayağıBana cok vermisler ilaci
Eksiye göre daha dikkat ediyorum canim ama yinede arada dikkat etmedigim zamanlar oluyorEvet ya a niye öyle olmuş ki ben 1 taneyle toparladım bayağı
Yemen'e de dikkat ediyor musun canım
Umarım kısa zamanda herşey yoluna girerEksiye göre daha dikkat ediyorum canim ama yinede arada dikkat etmedigim zamanlar oluyor
Netflixte canım evet, Kore dizisi. Doktor illa al demiyorsa vitamin alma canım vücudu yormasinTeşekkür ederim canim
Yok öneride bulunmadi vitamin alayim mi dedim sen bilirsin dedi
Netflix te mi dizi canim
İnşallah canımBende bugün kan verdim yarın alcam sonuçları inşallahhh demir düzelmiştir
Bana da doktor bir tane demiştiBen günde 1 tane içiyordum
Afiyet olsunAnnem Eskişehir'den geldi ve bana 20 adet haşhaşlı gözleme getirdibuzluğa atacağım tabi hepsini
Ya kusura bakmayın kızlar etiketi unuttum ben geneHayırlı akşamlar
26 ekim
Başlangıç
1 servis kaşığı bulgur pilavı
4 et köfte 3 çatal patates(fırın)
1 kase yoğurt
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 büyük kase salata 1 bardak ayran
3 litre su
10 dk zumba
Eki Görüntüle 3152080
Evde de yapabilirsin. Yapımı çok kolay. Afiyet olsun. Yarısını benimle paylaşmak ister misin?Annem Eskişehir'den geldi ve bana 20 adet haşhaşlı gözleme getirdibuzluğa atacağım tabi hepsini
İnşallah canimUmarım kısa zamanda herşey yoluna girer
3 gündür hesabım var ama dogru düzgün birsey izleyemedimNetflixte canım evet, Kore dizisi. Doktor illa al demiyorsa vitamin alma canım vücudu yormasin
Afiyet olsun canimAnnem Eskişehir'den geldi ve bana 20 adet haşhaşlı gözleme getirdibuzluğa atacağım tabi hepsini
Offff bayılırım yaaa bana da verir misin 1 tanecikAnnem Eskişehir'den geldi ve bana 20 adet haşhaşlı gözleme getirdibuzluğa atacağım tabi hepsini
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun
Canım bana hep aynı şeyi diyorsun ama hala beni taniyamamissin ben yapamam kendimEvde de yapabilirsin. Yapımı çok kolay. Afiyet olsun. Yarısını benimle paylaşmak ister misin?
Oooo sana bir dolu öneride bulunayımİnşallah canim
3 gündür hesabım var ama dogru düzgün birsey izleyemedim
Afiyet olsun canim
Hayırlı olsun bu aradaİnşallah canim
3 gündür hesabım var ama dogru düzgün birsey izleyemedim
Afiyet olsun canim
Ay vermez miyimm keşke karşılıklı yiyebilsek,Offff bayılırım yaaa bana da verir misin 1 tanecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?