- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Teşekkür ederim kaptanımHayirli aksamlar Elhosum çok geçmiş olsun Allah sifa versin
Iyi akşamlar canim
Hayirli aksamlar canim afiyet olsun
Iyi akşamlar canim.kolay gelsin islerinde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptanımHayirli aksamlar Elhosum çok geçmiş olsun Allah sifa versin
Iyi akşamlar canim
Hayirli aksamlar canim afiyet olsun
Iyi akşamlar canim.kolay gelsin islerinde![]()
Ne dizi izlemeye nede kendime vakit ayırmaya vaktim yok bebeği de sütten kesme aşamasına girdim 15 gün sonra 2 yaşına girck biraz duygusallığım tuttu tekrar lohusa dönemine girdim sankiBitirdim bebeğim bitirdim 3 sezonu da izledim. Şimdi 4. Sezonu bekliyorum![]()
İyi geceler kızlarHerkese iyi geceler canım kızlarcım![]()
Canım kolaylıkla atlat inşallah. Zor o dönemler biraz. Gerçi her dönemi zorNe dizi izlemeye nede kendime vakit ayırmaya vaktim yok bebeği de sütten kesme aşamasına girdim 15 gün sonra 2 yaşına girck biraz duygusallığım tuttu tekrar lohusa dönemine girdim sanki![]()
Canım arkadaşım toparlayacagim inşallah. Yaşadıklarımdan sonra bugün çok iyiyim. Sağ olasın sorduğun için.öperim gül yüzünden.
Çok geçmiş olsun çıtırım,şimdi daha iyisin demi dikakt et kendine bende seni öpüyorum arkadaşımÖnceki bulantıların sebebi olası bir hastalığın habercisiymiş. Midemde bir şeyler var ama daha ne olduğu bulunamadı . Bugün ultrason ile bakıldı safra , karaciğer dalak bağırsaklarda bir sıkıntı yokmuş. Endoskopi yapılacak o zaman çıkacakmış ne olduğu.
Demi ne güzel günaydın diyordu hep iyidir umarım gese artık
EveeeetDemi ne güzel günaydın diyordu hep iyidir umarım gese artık
Canım ne oldu böyle? Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer. Allah ferahlık versin çok üzüldüm hiç alışık değilim senden böyle yazılar görmeye. Seni seviyorum arkadaşımGünaydın herkese
kendim bile depresif olmaya hiç alışık değilim o yüzden kendim bile yazarken kendimden gıcık oluyorum
o yüzden yazmıyorum ama hep uzaktan takip ediyorum sizi
33 yıldır ilk defa böyleyim.. atlatamadığım içimde yenemediğim bazı şeyler var.. işimle kariyerimle 9 yıldır emek verdiğim şeylerin yok oluşunu hegün izlemek zorunda kalıyorum o yüzden toparlanamıyorum
dualarınıza ihtiyacım var.. inşallah herkesin karşısına iyi insanlar çıkar..
hepiizi çok seviyorum
fesang
HanimKelesimiGetir öpüyorum etiketlerinizi görüyorum ifade ile cvp veriyorum
umarım en kısa zamanda eski gülüşlerime dönebilirim
Geçmiş olsun sonucun temiz gelir inşallahFerro sanol kan hapı canım. Onun yapıp yapmadığını kesin olarak bilmiyorum ama ondan sonra olduğu için bir de yan etkilerinde yazdığı için direkt onu sucladik .![]()
İş yerinde sıkıntıların var sanırım. Allah ferahlık versin sorunlarını gidrersinGünaydın herkese
kendim bile depresif olmaya hiç alışık değilim o yüzden kendim bile yazarken kendimden gıcık oluyorum
o yüzden yazmıyorum ama hep uzaktan takip ediyorum sizi
33 yıldır ilk defa böyleyim.. atlatamadığım içimde yenemediğim bazı şeyler var.. işimle kariyerimle 9 yıldır emek verdiğim şeylerin yok oluşunu hegün izlemek zorunda kalıyorum o yüzden toparlanamıyorum
dualarınıza ihtiyacım var.. inşallah herkesin karşısına iyi insanlar çıkar..
hepiizi çok seviyorum
fesang
HanimKelesimiGetir öpüyorum etiketlerinizi görüyorum ifade ile cvp veriyorum
umarım en kısa zamanda eski gülüşlerime dönebilirim