Teşekkür ederim canım benim hakkımda hayırlısıBaşarılar dilerim canım
Kesinlikle
Çok güzel menü canım afiyet olsunMerhabalaaar
27 ekim menüm
İf diyetine devam
Açılış 1 kase çorba 1 kase yoğurt azıcık makarna
Ara 1 kahve 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase yoğurt küçük bir kase pırasa yemeği
3 litre su
Eki Görüntüle 3152567
pastelfit
Öyle endişelenecek bir kilo değil tatlım. Onu sabitle yarından itibaren yavaş yavaş inersin.65.8 olmuşum ben ya
Teşekkür ederim canım . Midem küçüldü galiba fazla yiyince ağrıyoÇok güzel menü canım afiyet olsun
Umarım biricikim çünkü biraz panik oldumÖyle endişelenecek bir kilo değil tatlım. Onu sabitle yarından itibaren yavaş yavaş inersin.
AA öpüldüm
Kız sabahimşenim nasılsın yazarlık işleri nasılAA öpüldüm
Tatlı dilli ElhanımKız sabahimşenim nasılsın yazarlık işleri nasılsesime ses verdin çok teşekkür ederim.
İki hasatlı olmusuzBugün benim de hasatim çıktı şimdi eltime geldik yemeğe
@Willemijn- bebeğim bu hafta zıpzıp takip edemeyecek burayı. Sanırım yine bireysel olacak
Ah ya ipin ucunu birakma sakin.@Willemijn- ama ben yarın dikkat etmeye başlayacağım 65.8i görünce fena oldum
Tamam dostumBir sure burayla ilgilenemeyecegim devam etmek isterseniz devam edebilirsiniz
Canımİki hasatlı olmusuz
Tesekkürler bebegim
Ah ya ipin ucunu birakma sakin.
Tamam dostumsağol
Sağol dostum. Tartı sorunsalı yasiyorum..Kısmet degilmis. Saglik olsun.Canımpastelfit alacak tartı sonuçlarını
Aaa evet söylemiştin. Sorun çözülünce yazarsın canım. Sen günlük menü bildirirsin yine deSağol dostum. Tartı sorunsalı yasiyorum..Kısmet degilmis. Saglik olsun.
Sağol ablamAfiyet olsun prenses
Aynı kilodayı bende 65 birlikte verelim işte burdayım ben destek olalaim birbizmize65.8 olmuşum ben ya
Tamam ben yarından itibaren başlıyorum dikkat etmeye sözAynı kilodayı bende 65 birlikte verelim işte burdayım ben destek olalaim birbizmize
Aynı kilodayı bende 65 birlikte verelim işte burdayım ben destek olalaim birbizmize
Hadi kizlar gozunuzu seviyimTamam ben yarından itibaren başlıyorum dikkat etmeye söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?