- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
EvetAaa evet söylemiştin. Sorun çözülünce yazarsın canım. Sen günlük menü bildirirsin yine de
Rica ederim ablacımKız sabahimşenim nasılsın yazarlık işleri nasılsesime ses verdin çok teşekkür ederim.
Merhaba, nick mi değiştirdiniz? Sanki tanıyor gibiyim ama nick yabancı geldiRica ederim ablacımklasik iyi gidiyor şükür :) sen nasılsın ?
Merhaba Evet nick değiştirdim sabahvesen idi eski nickimMerhaba, nick mi değiştirdiniz? Sanki tanıyor gibiyim ama nick yabancı geldi
Aaa evet hatırladım. Hayırlı olsun yeni nickMerhaba Evet nick değiştirdim sabahvesen idi eski nickim
Teşekkür ederimAaa evet hatırladım. Hayırlı olsun yeni nick
Tabiki de bendeTamam ben yarından itibaren başlıyorum dikkat etmeye söz
Ben dikat etmedim bu hafta ama yarından sonra çok iyi gidecemHadi kizlar gozunuzu seviyim
tmm siz önden gidin ben dearkadan katılırım inşTamam ben yarından itibaren başlıyorum dikkat etmeye söz
Yok kuzum bizden çıkmaz diye düşünüyorum kimse konuşmadı, benim sendika maalesef karar almadiminerva1988 sizin okulda 2 Kasım günü eylem yapacak öğretmen var mı
Ahahaha ben de seni seviyorumBaşka kim vardı öğretmen ya?minerva1988 gıcık biri o sınava girmeyecek ama başka kim vardı hatırlayamadım
İnsaallah. İyi gecelerHerkese iyi geceler kızlargüzel bir güne uyanalım inşallah
Geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım,çocuklarmı hasta yoksa.Valla abla bu hafta hastane işleri beni çok yıprattı. İşyerine en son pazar günü gittim. Bu haftaici cagirmadilar. Galiba başka yer bakacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?