Kizlar bende durumlar biraz karışık bir sure burayla ilgilenemeyecegim
Sizler devam etmek isterseniz devam edebilirsiniz
Yine arada gelmeye çalışırım
Geçmiş olsun kaptanım. Sağlık en önemlisiBoynumdaki şişlik biraz artti gibi duruma göre ya özelde gideceğim ya da ablam gelecek hafta sonu onunla Erzuruma gideceğim daha netlesmedi ama burayla ilgilenecek psikolojim yok dunde annemler geldi ev yogun gelen giden misafiler oluyor
Ay çok sevindim toparlamanaGeçmiş olsun kaptanım. Sağlık en önemlisiBiz burayı bir şekilde idare ederiz. Ben bugün biraz açıldım. Yarın tartıları toparlarım inşallah
@Willemijn- bebeğim bu hafta zıpzıp takip edemeyecek burayı. Sanırım yine bireysel olacak
Hayatım yarın masterfit kuralım. Ben jöleye döndüm valla@Willemijn- ama ben yarın dikkat etmeye başlayacağım 65.8i görünce fena oldum
Kız anaaam çamaşır asmak bile ne güzel geldiAy çok sevindim toparlamana
Teşekkür ederim canımCanımok geçmiş olsun
İçimi ferah tut canım benim bişey çıkmayacak inşallahhh
Oh maşallah minnoşumaKız anaaam çamaşır asmak bile ne güzel geldi
Bir sure burayla ilgilenemeyecegim devam etmek isterseniz devam edebilirsinizZipzip- yarin cuma ve tartimi yarin sabah alamicam buyuk ihtimal. 2 gune alabilicem insaallah ama cumaya yetismiyor. Uzun olur simdi anlatmasi sonucta bi hafta daha giremiyorum dimi
Teşekkür ederim pastelfitimGeçmiş olsun kaptanım. Sağlık en önemlisiBiz burayı bir şekilde idare ederiz. Ben bugün biraz açıldım. Yarın tartıları toparlarım inşallah
Yine ben yokum listedeHanımlar iyi akşamlarYarın tartılarınızı beni etiketleyerek ve girmek istediğiniz takımı belirterek bidiriniz lütfen. Etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın. Kırmızı kaptanımız , geçen haftanın birincisi Fitt_anne olacaktır
Fitt_anne
Kinoalihatun
D u t
erenmothers
dolunaydagel
Zuzushh
Amine Busra
Hedef60kgolmak
_ASTRAL_
Pes etme
Tutku44
ummhnisa
Onu soracaktım sana canım, ne sınavı varpastelfit canım ben sınava kadar takımlara girmeyeceğim ama biraz dikkat edicem inşallah. Sınavdan sonra tam gaz masterfitteyim
Teşekkür ederim kaptanımTeşekkür ederim pastelfitim
Sanada cok gecmis olsun
Şimdi varsınYine ben yokum listede
Eline sağlık pastelfitim Hedef_69 baska topikte devam edecekti Kırmızı kaptan başkası olabilirHanımlar iyi akşamlarYarın tartılarınızı beni etiketleyerek ve girmek istediğiniz takımı belirterek bidiriniz lütfen. Etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın. Kırmızı kaptanımız , geçen haftanın birincisi Fitt_anne olacaktır
Fitt_anne
Kinoalihatun
D u t
erenmothers
dolunaydagel
Zuzushh
Amine Busra
Hedef60kgolmak
_ASTRAL_
Pes etme
Tutku44
ummhnisa
Kmsl Hnd
Tamam canımHanımlar iyi akşamlarYarın tartılarınızı beni etiketleyerek ve girmek istediğiniz takımı belirterek bidiriniz lütfen. Etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın. Kırmızı kaptanımız , geçen haftanın birincisi Fitt_anne olacaktır
Fitt_anne
Kinoalihatun
D u t
erenmothers
dolunaydagel
Zuzushh
Amine Busra
Hedef60kgolmak
_ASTRAL_
Pes etme
Tutku44
ummhnisa
Kmsl Hnd
Uzman öğretmenlik sınavı minnoşumOnu soracaktım sana canım, ne sınavı var
Teşekkür ederim kaptanım
Aaa doğruuuEline sağlık pastelfitim Hedef_69 baska topikte devam edecekti Kırmızı kaptan başkası olabilir
Kaptan gibi kaptanAaa doğruuuHiç birşeyi unutmuyorsun sildim mesajdan İkinciye teklif götürürüm
Başarılar dilerim canımUzman öğretmenlik sınavı minnoşum
Kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?