Çok daha iyiyim, yoğun öksürük burun akıntısı biraz da kemik ağrısı ağzımın tadı yokGeçmişler olsun şimdi nasılsın düzeldinmi biraz.
İnşallah en kısa zamanda sağlığımıza kavuşuruz canım benim rabbim şifa versinHepimiz ayaktayız çok şükür ama ciğerler kötü, biraz zaman lazım
İnşallah canım benim ne kdaer dikkat etsekte gene buluyor maalesef.Hoşbuldum tatlışımmmsağol ablacım havalar mahvetti valla hepimizi kış geldi okullar açıldı artık hastalık bırakmaz inşallah tekrarı olmaz hiç birimiz için
Allah beterinden saklasın, hastalık çok kötü de sonrasını seviyorum. Hayatımın değerini anlıyorum resmenİyiyim pastelcim sağol sen nasılsın diyecemde hastalıklar olmuş geçmişle rolsun
Bu seferki ağır geçti demek ki,havalarda dengesiz bu aralar zatenÇok daha iyiyim, yoğun öksürük burun akıntısı biraz da kemik ağrısı ağzımın tadı yoknasıl iyiysem artık
Aynen canımızın kıymetini o zaman anlıyoruz varya.Allah beterinden saklasın, hastalık çok kötü de sonrasını seviyorum. Hayatımın değerini anlıyorum resmen
Bende öptüm tatlım görüşürüzKızlar hepinizi seviyorum ve öpüyorum yine gelirim
Dış ses olmuşSesli dusuneyim
Sarıda 8.000
Yesilde menu zorunlu
Adım sayarim yanimda, hergun 8.000 olur mu kieşim geldi, yapamazsam
Yesilde menu bildiririm ama...bu konuya girmeyeyim
Neyse ben sarıda olayım. Menü bildirimsiz, her gün 8.000 adım.
Hadi hayırlı olsun
pastelfit
Bu hafta sarı takım isterdim canım ama 3-4 gündür çok hastayım ilaç alıyorum ilaçta beni çok halsiz bıraktı elim ayağım hiç tutmuyor bu hafta değilde iyi olursam haftaya sarı takıma gelirim kuzum
Çok çok gecmis olsun. Sagol.canimSelam canım nickinin değişmiş güzel olmuş ama
Haha sagol. Adım haftanin 7 günü dimi?Dış ses olmuşTamam adım var menü yok canım
İnşallah canımİnşallah en kısa zamanda sağlığımıza kavuşuruz canım benim rabbim şifa versin
Evet çok ağırdı, yine okuldan geldiBu seferki ağır geçti demek ki,havalarda dengesiz bu aralar zaten
Kendine dikkat et görüşmek üzere canımKızlar hepinizi seviyorum ve öpüyorum yine gelirim
Hayır, Cumartesi pazar Pazartesi Salı ÇarşambaHaha sagol. Adım haftanin 7 günü dimi?cuma dahil?
TamamdirHayır, Cumartesi pazar Pazartesi Salı Çarşamba
Biri hastaysa diğerine bulaşıyor tabi,helede okullar tam yeri zaten.İnşallah canım
Evet çok ağırdı, yine okuldan geldi
Kendine dikkat et görüşmek üzere canım
Herkes raporluymuş zatenBiri hastaysa diğerine bulaşıyor tabi,helede okullar tam yeri zaten.
Kolay gelsin canımKaçtım pazara gideceğim görüşürüz öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?