Musmutlu daha nice güzel seneleriniz olsun canım.Merhabalar canlar,Tutku44 kaptanım bugün bizim eşimle yıldönümümüz de akşam yemeğe götürecekmiş bir tık abartabilir miyim?? Bu arada birazdan İzmir'e gideceğim nasipse. Telefonuma kavuşuyorum şükür.
Yıl dönümünüz kutlu olsun canımmMerhabalar canlar,Tutku44 kaptanım bugün bizim eşimle yıldönümümüz de akşam yemeğe götürecekmiş bir tık abartabilir miyim?? Bu arada birazdan İzmir'e gideceğim nasipse. Telefonuma kavuşuyorum şükür.
Ne güzel daha saglikli hale getirmis oluyorsunPankek yapıyorum mesela aynı malzeme içine 1 ölçek protein tozu öyle pişiriyorum glütensiz un filan tercih ediyorum varsa evde
Bu puding içinde yine aynı malzemeleri koydum tozdan da ekledim öyle karıştırdım
Nice mutlu yillariniz olsun. Şımart bence kendini canım bugünMerhabalar canlar,Tutku44 kaptanım bugün bizim eşimle yıldönümümüz de akşam yemeğe götürecekmiş bir tık abartabilir miyim?? Bu arada birazdan İzmir'e gideceğim nasipse. Telefonuma kavuşuyorum şükür.
Töreye bir türlü gidemedim İzmir'de yaşarken. Çok güzel bir pazarı varmış oranın. Ve Tire koftesiiMusmutlu daha nice güzel seneleriniz olsun canım.
Sen izmir de oturuyordun bende haftasonu izmir tire ye taşınıcam nasipse
Birlikte sağlıklı, mutlu, güzel yıllarınız olsun inşallah canımMerhabalar canlar,Tutku44 kaptanım bugün bizim eşimle yıldönümümüz de akşam yemeğe götürecekmiş bir tık abartabilir miyim?? Bu arada birazdan İzmir'e gideceğim nasipse. Telefonuma kavuşuyorum şükür.
3yıl önce urla da yaşıyorduk yeniden izmir olmasına sevindik bizde. Pazarını bizde duyduk pazar eşyalarım inecek salı günü bi gidip gezmek istiyorum bakalımNe güzel daha saglikli hale getirmis oluyorsun
Peki undan daha mı az koyuyosun mesela protein tozu koyunca, kıvam almasina da yardımcı oluyor mu yani? Yoksa öyle bir etkisi yok mu?
Nice mutlu yillariniz olsun. Şımart bence kendini canım bugün
Töreye bir türlü gidemedim İzmir'de yaşarken. Çok güzel bir pazarı varmış oranın. Ve Tire koftesii
Nasıl dayandın canım az olmuş bence baya bi. Sağlıklı şeyler seçmişsin bu güzelİyi akşamlar
8.00 enginar sirkeli su
10.30 kahvaltı
1 yumurta
1 tbe
2 kk Peynir
8 zeytin
Salatalik
1 tk reçel
15.15 maden suyu
17.00 ara öğün
2 YK dereotlu yoğurt
yeşil çay
8 tane Tuzsuz yer fıstığı
18.00 akşam yemeği
7yk kabak yemeği
4-5 yk dereotu yoğurt
2.5 lt su
35 dk kardiyo yürüyüş+ 1 saat tüm vücut ağırlık antrenman
1 saat yüzme
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Spor çok uzadı havada çok sıcaktı zor dayandim aşırı derecede zorlandım bu gün.Nasıl dayandın canım az olmuş bence baya bi. Sağlıklı şeyler seçmişsin bu güzel
Nice güzel yıllarıniz olsun inşallah canmMerhabalar canlar,Tutku44 kaptanım bugün bizim eşimle yıldönümümüz de akşam yemeğe götürecekmiş bir tık abartabilir miyim?? Bu arada birazdan İzmir'e gideceğim nasipse. Telefonuma kavuşuyorum şükür.
A selam kaptan iyiyiz sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız?
Çok güzel afiyet olsun canm akşamını iyi bitirmissin23 temmuz cars.
Ellssa Boncuk2307 tomrs
10:15 sahanda peynirli yumurta, çeyrek simit, beyaz peynir, maydanoz
13:00 tam buğday mini boy lavaştan yapılma bir lahmacun, maydanoz+limon
Sonra da kahve
17:00 3 tavuk köfte, buharda pişmiş yarım patates, çay bardaginda meyve suyu
Şimdi de bir fincan hindiba kahvesi içiyorum.
Spor 1 saat spor salonunda workout
Afiyet olsun tatlımBugünki menüm
Kahvaltı
1 kase karpuz
Peynirli omlet
1 dilim çavdar
Ara
1 hurma
Akşam
1 tabak etli nohut
1 dilim çavdar ekmek
1 salkım üzüm
1 çay kaşığı tahin pekmez
30 dk grow with jo
Ellssa tomrs Boncuk2307
Çöl sıcaklarında bedeviler nasılsa öyleyizSelam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?