- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
B O Z AMerhaba canım tanışmamıştık, bu hafta hastaydım pek katılamadım. Tartın yok ise yeşil veya sarı takıma yazayım. Yeşil takımda menü zorunlu. Sarı takımda 8.000 adım zorunlu
İyimisin canım yoksun
Tebrik ederim canımGeçen cuma 67.05
Bu cuma 66.30
Fark 750
Hayırlı Cumalar canımGünaydın mutlu huzurlu cumalar
B O Z A
Mutlaka bir nedeni vardır bencede .Bilmiyorum abla ama kurtulmak istiyorum artik
Tamam canım düşün vakit var
Merhaba hayatım nasılsınSelam kızlar
Komik olsun diye, kısa cevap yazdimİyimisin canım yoksun
Tebrik ederim canım
Hayırlı Cumalar canım
Hay allah. Merhaba canım nasılsın?
Komik oldu valla, hiç beklemiyordumKomik olsun diye, kısa cevap yazdimiyiyim şükür. Geçmis olsun
Bu hafta sarı takım isterdim canım ama 3-4 gündür çok hastayım ilaç alıyorum ilaçta beni çok halsiz bıraktı elim ayağım hiç tutmuyor bu hafta değilde iyi olursam haftaya sarı takıma gelirim kuzumTamam canım düşün vakit var
Merhaba hayatım nasılsıntakımlara gircen mi
Selam canım nickinin değişmiş güzel olmuş ama
Geçmiş olsun canım, dinlen kendine iyi bak. Çok pis bi hastalık kol geziyor. Bitirdi bizi bitirdiBu hafta sarı takım isterdim canım ama 3-4 gündür çok hastayım ilaç alıyorum ilaçta beni çok halsiz bıraktı elim ayağım hiç tutmuyor bu hafta değilde iyi olursam haftaya sarı takıma gelirim kuzum
Sağol canım benim Allah razı olsun sen iyi misin canım çocuklar nasıl oldularGeçmiş olsun canım, dinlen kendine iyi bak. Çok pis bi hastalık kol geziyor. Bitirdi bizi bitirdi
Selam hoş geldin tatlımSelam kızlar
Geçmişler olsun dkkat et kendine havalarda bozdu artık ..Bu hafta sarı takım isterdim canım ama 3-4 gündür çok hastayım ilaç alıyorum ilaçta beni çok halsiz bıraktı elim ayağım hiç tutmuyor bu hafta değilde iyi olursam haftaya sarı takıma gelirim kuzum
Hepimiz ayaktayız çok şükür ama ciğerler kötü, biraz zaman lazımSağol canım benim Allah razı olsun sen iyi misin canım çocuklar nasıl oldular
Geçmişler olsun şimdi nasılsın düzeldinmi biraz.Geçmiş olsun canım, dinlen kendine iyi bak. Çok pis bi hastalık kol geziyor. Bitirdi bizi bitirdi
Hoşbuldum tatlışımmmSelam hoş geldin tatlım
Geçmişler olsun dkkat et kendine havalarda bozdu artık ..
İyiyim pastelcim sağol sen nasılsın diyecemde hastalıklar olmuş geçmişle rolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?