Hayır canım bi oğlum sabahçı bı oğlum öğlenci götür getir e bide evde temizlik vs derken adımlar uçuyorHarikasın canım. Sen de mi öğretmensin
Heee ondaaan, burda çok öğretmen var da o yüzden sordumHayır canım bi oğlum sabahçı bı oğlum öğlenci götür getir e bide evde temizlik vs derken adımlar uçuyor
Doğrudur canım evi turla sende az zamanında evin içinde deli divane gibi çok gezdimBenim haftaici zor oluyor okulda ya
Aynen canim. Takıyorum kulaklığı koridorda volta atıyorum ben deDoğrudur canım evi turla sende az zamanında evin içinde deli divane gibi çok gezdim
İşte ben ondan değilim gotur getir işleri benimkisiHeee ondaaan, burda çok öğretmen var da o yüzden sordum
Oh ne güzel şarkı listeni yap tak kulaklığıAynen canim. Takıyorum kulaklığı koridorda volta atıyorum ben de
Benim de haftaiçi daha çabuk doluyo. Ev işi okul işiİşte ben ondan değilim gotur getir işleri benimkisi
Bak mesela bugün adımlarım çok az şuan 5550
10.000 e tamamlarim ama
Günaydın
@Zipzip-
Hedef60kgolmak
@60kiloyum
@Elhan
@HanimKelesimiGetir
@minerva1988
Sizlere de günaydın
FesangımmCanimm
hem okul hem ev işi iyi oluyo aslında benim için hareket halinde olunca kendimi iyi hissediyorumBenim de haftaiçi daha çabuk doluyo. Ev işi okul işi
Naber canımFesangımm
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar
Eeee bir geçmişimiz varSayfaları karıştırmış
Olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?