Ooo tam kırmızı kaptan menüsüBugünkü menüm
Oy oy çok fena demek bebeler hasta.Merhem var ablacım ama faydası olmadı çünkü dinlendiremedim. Kızların ikisi de hasta. Küçük öksürmekten hiç uyuyamıyo 2 gündür buhar veriyorum. Büyük artık söküyo balgamı öksürdükçe çıkarmak için kusuyo.
Biri uyuyo biri uyanıyo. Ya ikisi birbirinin sesine uyanıyo
Dün gece yine 4 dü uyudum sabh 7 de kalktık
Doğru dedin canım, ben şahsen iş yerinde dinleniyorumOy oy çok fena demek bebeler hasta.
Hepinize cik çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun bitanem. Dünyanın en zor mesleği annelik başka da bir şey bilmiyorum.
Canımcım adım atamam küçük kız yürütmez ama hergün 45 dk pilates yapıyorum
Teşekkür ederim canımOoo tam kırmızı kaptan menüsüafiyet olsun
Tesekkurler ama sarı takımım benMerhaba Kırmızı Takım
Bu hafta hep beraber güzel kilolar vereceğiz menülerimizi adımlarımızı ihmal etmeyelim bol bol bol su içelim
Bol eksilerimiz olsun
@Nau Nau
@Tutku44
@Pes etme
@Willemijn-
@aloneangel35 anladim demek istediginiMerhaba çıtır hanımlarTakımlar kuruldu. Kırmızı kaptan @aloneangel35 , Mavi kaptan pastelfit olmuştur.
*Dün, yani Cuma’dan itibaren menü yazmak zorunludur.
*Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri 8.000 adım zorunludur, fazla da atabilirsiniz
*Sarı takımda sadece adım zorunludur.
*Yeşil takımda sadece menü zorunludur.
*Pazartesi tartı bildirilecektir. Sadece kaptanlar fotoğraflı bildirim yapacaktır. Kazanan kaptan takımına %1 avantaj kazandıracaktır.
*Adımları eksiksiz olan takım haftasonu için %1, haftaiçi için %1 avantaj kazanacaktır. Lütfen adımlarınızı tamamlayınız.
*Cuma günü final günü tartılar fotoğraflı bildirilecektir.
*Bütün bildirimlerinize @aloneangel35 vepastelfit i etiketleyiniz.
Hepinize bol eksiler diliyorum hanımlar
54. ETAP MASTERFİT Kırmızı Takım @aloneangel35 Kaptan @Nau Nau @Pes etme @Tutku44 @Willemijn- Sarı Mavi Takım pastelfit Kaptan Kmsl Hnd @_ASTRAL_ @ummhnisa fesang Sarı Yeşil Takım @dolunaydagel
İyilik çok şükür senden naberNaber canım
Ne güzel, ben daha 3 bin küsür. Adimsayar sorunu yasadim. Telden atiyorum. Durmadan atsam, anca 8.000 tövbe tövbe .Ayyy 12bin adım
İyi canım benden deİyilik çok şükür senden naber
Ben de telden canımNe güzel, ben daha 3 bin küsür. Adimsayar sorunu yasadim. Telden atiyorum. Durmadan atsam, anca 8.000 tövbe tövbe .
Benim adim sayar iyiydi de, hem arabayla uzun yoldu, (fazla atamadim, icime de sinmedi)hem az dolandik, hem de adimsayar arabada kaldi. Ben de 18:35 gibi telden sifir basladim. Dusunsene yatana kadar popomu koyamicam gibi. Akilsiz basin cezasini ayaklar cekiyorBen de telden canım
Bebeğim iyi düşünelim fazladan adım atmış olacaksınBenim adim sayar iyiydi de, hem arabayla uzun yoldu, (fazla atamadim, icime de sinmedi)hem az dolandik, hem de adimsayar arabada kaldi. Ben de 18:35 gibi telden sifir basladim. Dusunsene yatana kadar popomu koyamicam gibi. Akilsiz basin cezasini ayaklar cekiyor
Run baby runDaha yolun yarisina anca geliyorum
İyi dusunuyorum ama o yönden degil. 4000 o goreydim, nefes alamiyorum. Sikistirilmis adım serüvenimBebeğim iyi düşünelim fazladan adım atmış olacaksın
Hahahahaİyi dusunuyorum ama o yönden degil. 4000 o goreydim, nefes alamiyorum. Sikistirilmis adım serüvenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?