Afiyet olsun canımDünkü menüm
Adım 9.800 dü resim atamıyorum
Bileklik telefona bağlı değildi dün kaydetmemis adımları telefondan ekran görüntüsü alicaktim olmadı
Dün öğlen eşim mangal yaptı tek resim çekemedim
Şişlerden 2 şiş tavuk 2 de sucuk yedim 2 parça da put pilavdan 3 kaşık salata bir kâse kadar yedim
Üstüne kayınvalidemdeyken baklava yedim 3 tane
Bugün kabak detoksu yaparım artık
Günaydın yıldızımGünaydın neşeli pazarlar
Alıntılarda gördüm. Be kadar uzak bir tarih vermişler. Nasıl oldun, daha iyi misin?
Kolay gelsin
Oh oh canım süper sen dinlenmene gezmene bakGünaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim tatilim çok güzel geçiyor bol bol stres atıyorum diyet niyet hak getire ama bu tatile ihtiyacım varmış çok iyi geldi kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın
Olursun kızzzzTamam canım Az kalmış 79 olsaydım o zmana kadar süper olurdu
OoooGünaydın afiyet olsun. Ben de yogundum ev degisikligi yapicaz daha. Kolay gelsin
Hadi belirleyelim çizkekim
Ben de 67.7 diyorum hadiHadi belirleyelim çizkekimben 58 diyorum
Ben tartılmadım bebeğim ama 63-64 civariyim diye tahmin ediyorumBen de 67.7 diyorum hadi
Bugün 74.7 geldim
4 öğüne niyet ettim bugün
Günaydın hayatımGünaydın iyi pazarlar hanımlar
Teşekkür ederim canımmAfiyet olsun canım
Ay inşallahOh oh canım süper sen dinlenmene gezmene bakbiz burdayız dönüşte gelirsen :)
Olursun kızzzz
Ooookolay gelsin canım
Şehir + ev değişikliği mi
Uzun bir süredir aynı. Bende burada devamlı kalamıyorum . İnşallah bu sefer hedef kiloma ulaşana kadar burda olurumİyi aksamlar , eski nick neydi? Ne zamandir yoktum da ben.
Çok iyiyim bitanecim. Acaba diyorum o tarihten önce tekrar doktoruma gidip desem mi ki endoskopi yapmasak olur mu ? İlaçlar iyi geldi belki sıkıntı hallolmustur.Günaydın neşeli pazarlar
Alıntılarda gördüm. Be kadar uzak bir tarih vermişler. Nasıl oldun, daha iyi misin?
Kolay gelsin
Çok teşekkür ederim Saracim.Geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar sonuçların
Ayyy çok heyecanlı beraber dönelim yıkalım buraları her taraf vıcık vıcık yağ olsun .Ben de iki hafta sonra dönüyorum biricikim
Ben de ben de
Olsun olsun hain yağlara hücumAyyy çok heyecanlı beraber dönelim yıkalım buraları her taraf vıcık vıcık yağ olsun .
Öğğğ midem bulandı kendimden
Senin hedefin neBen de ben de
Kontrol randevusu al istersen. Durum değerlendirmesi yaparsınız. İptal olur belki. Daha iyi olmana sevindim bu arada. Demek ki ilaçtanmış. Geçsin gitsin böylelikleÇok iyiyim bitanecim. Acaba diyorum o tarihten önce tekrar doktoruma gidip desem mi ki endoskopi yapmasak olur mu ? İlaçlar iyi geldi belki sıkıntı hallolmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?