- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Tamam bakarımTatlışım inşallah sen beni bu halimle göreceksinçıtır mıyım değil miyim bakalım ne hissedeceksin.
Şaşkin bozişTamam bakarım
Bozamızha der şimdi haha
İyi gecelerŞaşkin boziş
Ben de iki hafta sonra dönüyorum biricikim10 gün sonra sahalara döneceğim yok kuzum citirlik kalmadı ovallesti yine basenler. Ama olsundu nasılsa takımda incelecek kim korkarsen yine de gör beni senin gibi melek kalpli bir arkadaşın rüyası gerçek olur
Olur balkuşum
çok teşekkür ederimmBiz de seni seviyoruz tutkucum
Çok teşekkür ederimmTesekkurler
Selam, biz de seni seviyoruz. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı ve başarılı günler
Sagol
Selam tesekkurler, hep birlikte
Tamam canım. Oo hiç hesaplamamisim, bu yıl da bitiyor, hayırlısıyla.@Willemijn- @aloneangel35 kızlarcım 8 öğün dldu cuma cmts
Yazamadım
Adımlar spor su vs fena değil
Yarından itibarehn yazarım
Yılbaşına tam 8 hafta kalmış
Geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar sonuçların29 Aralık'ta yapılacak canım. Şimdi iyiyim. Salçalı, baharatlı,acılı , ekşili yemek tüketmek yasak. Yasaklardan kahveyi deliyorum ( az şekerli) midemi çok yormuyor.
Tamam canım Az kalmış 79 olsaydım o zmana kadar süper olurdu@Willemijn- @aloneangel35 kızlarcım 8 öğün dldu cuma cmts
Yazamadım
Adımlar spor su vs fena değil
Yarından itibarehn yazarım
Yılbaşına tam 8 hafta kalmış
Günaydin. Canım iyiyiz şükür oh oh ne güzel iyi tatiller sanaGünaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim tatilim çok güzel geçiyor bol bol stres atıyorum diyet niyet hak getire ama bu tatile ihtiyacım varmış çok iyi geldi kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın
Günaydın kızlar
Ben dün akşam kayınvalidemdeydim misafirler vardı kalabalıkti geç çıktım eve unutmuşum menü ve adımları atmayı hemen atıyorum
Günaydın afiyet olsun. Ben de yogundum ev degisikligi yapicaz daha. Kolay gelsinDünkü menüm
Adım 9.800 dü resim atamıyorum
Bileklik telefona bağlı değildi dün kaydetmemis adımları telefondan ekran görüntüsü alicaktim olmadı
Dün öğlen eşim mangal yaptı tek resim çekemedim
Şişlerden 2 şiş tavuk 2 de sucuk yedim 2 parça da put pilavdan 3 kaşık salata bir kâse kadar yedim
Üstüne kayınvalidemdeyken baklava yedim 3 tane
Bugün kabak detoksu yaparım artık
Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsinGünaydın afiyet olsun. Ben de yogundum ev degisikligi yapicaz daha. Kolay gelsin
Alıntılarda gördüm. Be kadar uzak bir tarih vermişler. Nasıl oldun, daha iyi misin?29 Aralık'ta yapılacak canım. Şimdi iyiyim. Salçalı, baharatlı,acılı , ekşili yemek tüketmek yasak. Yasaklardan kahveyi deliyorum ( az şekerli) midemi çok yormuyor.
Kolay gelsinGünaydın afiyet olsun. Ben de yogundum ev degisikligi yapicaz daha. Kolay gelsin
Çok sevindim bitanemGünaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim tatilim çok güzel geçiyor bol bol stres atıyorum diyet niyet hak getire ama bu tatile ihtiyacım varmış çok iyi geldi kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?