- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Geçmiş olsun kaptanımUltrasonla bakıldı tiroitlerde kist varmis kistte kanama meydana gelmiş ondan dolayi sislik artmış
Biyopsi yapildi gecen hafta onunda sonucu haftaya çıkacak
Esinede gecmis olsun gorunmekte fayda var sağlığı ihmal etmemek lazım
Ben de haftaya Cuma tekrar başlıyacağım. Bakalım ne kadar artıyla geleceğim
Olsun hayat böyle iniş çıkışlarla yaşanıyor minnoşBen de haftaya Cuma tekrar başlıyacağım. Bakalım ne kadar artıyla geleceğim
Biraz rahat bıraktım kendimi , anneme gidip hava değişimi de yapayım iyi gelecek bana. Çok bunaldım.Olsun hayat böyle iniş çıkışlarla yaşanıyor minnoş
Oh oh benim için de gezBiraz rahat bıraktım kendimi , anneme gidip hava değişimi de yapayım iyi gelecek bana. Çok bunaldım.
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun canım
Selam, 65.5 im ben de . Yarım kg var aramızdaSelam kızlar bende bu hafta hep temizlik yaptım kaçamağı yok aslında regl oldum dün haftaya daha iyi olacağım inşallahhh
Geçen cuma 66.4
Bu cuma 66
Fark 400
Zipzip-
Senin hedef kaçSelam, 65.5 im ben de . Yarım kg var aramızda
Senin hedef kaç
Hadi bakalım kilo vermek bana hiç zor gelmiyor ama koruma yapamıyorumşaka şaka . Rakam verince noluyosa zorlaśıyor Enerjim emiliyor sanırım hedef koyunca. 63 hedefim. Sonrasını düşünme
Ara ver bir süre. Biliyorum eğlenceli ve zamanın nasıl geçtiğini unutturuyor. Ama şu tedavi sürecini atlatana kadar daha kontrollü gitmekte fayda varBirde telde tablette oyun oynuyorum,şu candy oyunları varya ondan..
Korumak nası bisey tadamadım henüzHadi bakalım kilo vermek bana hiç zor gelmiyor ama koruma yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?