- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Neyyyyy c,ddenmi 2 kase yiyorsun çok fazla yahuuMagnoliasız ikinci günümgünde iki kase yiyordum ordan şey edin
Hormonlar iyiyse direk kist küçültmek için ilaç filan verir herhalde.Hormon degerlerim normal çıkmış aslinda onun için bir tedavi vereceklerini sanmiyorum ama yinede ultrason ve mr sonrasi karar verilir
İki kase derken bildiğin kavanoz şeklinde geliyordu aslında orana bakarsak 3 kase de diyebilirizNeyyyyy c,ddenmi 2 kase yiyorsun çok fazla yahuu
Hormonlar iyiyse direk kist küçültmek için ilaç filan verir herhalde.
Biliyorum onları kavanozda epey büyük aslında,yeme bence artık o kadar yersen bile 3-4 kaşık al yeter yani.İki kase derken bildiğin kavanoz şeklinde geliyordu aslında orana bakarsak 3 kase de diyebiliriz
Ablacım bende ya hep ya hiç 3-4 kaşıkla duramam kiBiliyorum onları kavanozda epey büyük aslında,yeme bence artık o kadar yersen bile 3-4 kaşık al yeter yani.
Haftada 2 kase yersin olmazsa bu bile yeter.Ablacım bende ya hep ya hiç 3-4 kaşıkla duramam ki
İşte bir süre hiç yememeye calisicam zaten tanesi 47 lira bütçe düşmanıHaftada 2 kase yersin olmazsa bu bile yeter.
Az değil yani ücretide,bir ara ver olmazsaİşte bir süre hiç yememeye calisicam zaten tanesi 47 lira bütçe düşmanı
Aynen bir süre yemeyecegim ablacımAz değil yani ücretide,bir ara ver olmazsa
Bencede epey bir ara ver sen .Aynen bir süre yemeyecegim ablacım
İyi geceler Fesangım . Hayırlı Cumalar cümletenHerkese iyi geceler şimdiden hayırlı cumalar
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Ben baya yoğunum bu aralar kayınpederim rahatsız onunla ilgileniyoruz bütün gün kayınvalidemdeydim hiç aktif olamıyorum bu hafta çöp oldu gitti hiç dikkat edemedim haftaya bomba gibi gelicem Allah'ın izniyle
Eşim hep derki kızımaİşte bir süre hiç yememeye calisicam zaten tanesi 47 lira bütçe düşmanı
Verirsin fazlasıyla canımKızlar benim yılbaşına hedefim 60 dı son 6 kilo kaldı 50 günde inşallahhhh verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?