Selaaamm@Migim sen neler yapıyorsun canım kistin nasıl oldu?
@aypare ackerman kız kilo almadın mı gel artık aramıza
@erenmothers @Kahve __Kokususandriyon @Lavinia_98 @zeyneppk @L u c i a @dolunaydagel @Kinoalihatun @Nefesimmmsin D u t ve nickini yazamadıklarım herkes nasıllllllll ???
yaa özlemişim ben buralarıııııı
o da iyiymişSelaaamm
Ben iyiyim koşuşturmaca hiç bitmiyo
Kardeşimin düğününü yaptık
Türkiyeden misafirlerimizi gezdiriyorum
Bol bol yemek yiyoruzsadece buranın mutfağını tanıtma amaçlı yiyorum ben
Ben de gecen hafta geldim,maalesef bilmiyorum ama yoğunzaten Zipzip de Erzurumda değil mi
İyiyim şükür,sen nasilsin?sen nasılsın canım?
Teşekkür ederim canımÇoook geçmiş olsun canım
Allah şifa versin canımNasılsıniz hanımlar
Ben birkaç gün yazamayacağım ailece şifayı kaptık hastaneler ilaçlar uykusuz geceler biraz iyi olup geleceğim inşallah
Teşhis yeni kondu, geriye dönüp bakıyorumda evet hep dizim ağrıyormuş. Yaklaşık 5 sene önce iltihap vardı, onu tedavi ettik şimdide sıvı birikmiş.yediklerini abartmazsan ve yürüyüş yaparsan en azından sabit kalırsın canım.
geçmiş olsun canım. senin de o diz sorunun var. konuşmuşuzdur ama unuttum. dizinde sıvı birikmesi mi vardı teşhis neydi?
geçmiş olsun canım.
herkes nerede?
Ben de iyiyim canım hem netim yoktu hem kardeşim askerden geldi annemdeydim. Görümcemin evini taşıdık. Diyete ara vermiştim@Migim sen neler yapıyorsun canım kistin nasıl oldu?
@aypare ackerman kız kilo almadın mı gel artık aramıza
@erenmothers @Kahve __Kokususandriyon @Lavinia_98 @zeyneppk @L u c i a @dolunaydagel @Kinoalihatun @Nefesimmmsin D u t ve nickini yazamadıklarım herkes nasıllllllll ???
yaa özlemişim ben buralarıııııı
valla hiç sorma azcık ara verip dağıttı mı tartıdan korkuyoruz. bir normal olamadıkBen de iyiyim canım hem netim yoktu hem kardeşim askerden geldi annemdeydim. Görümcemin evini taşıdık. Diyete ara vermiştim
Tartılmaya korkuyom
çok şükür gezocum. az da olsa dinlendim rahatladım. şimdi de menülerimi düzenlemeye çalışacağım. sağlık, afiyet, huzur olsun da kiloyu da hallederiz Allahın izniyleTeşhis yeni kondu, geriye dönüp bakıyorumda evet hep dizim ağrıyormuş. Yaklaşık 5 sene önce iltihap vardı, onu tedavi ettik şimdide sıvı birikmiş.
Hayırlısı olsun inşallah, çaresine bakacağız artık.
Sen nasılsın?
çok şükür canım.Ben de gecen hafta geldim,maalesef bilmiyorum ama yoğun
İyiyim şükür,sen nasilsin?
valla hiç sorma azcık ara verip dağıttı mı tartıdan korkuyoruz. bir normal olamadık
Ben de haftaya başlıyorum inşallahbi kaç güne geri başlarım inşallah
İyiyim canim Erzurumdayim sonuclarin cikmasini bekliyorum sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?