Özellikle eklem yerlerini dilerdim ben eğer 39 üzerinde. Zaten o kadar yüksekse dra götür enfeksiyon vardırÇok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım. Evet ayakları soğuyor klima görevi görüyor sakın kapatmayın demişti bir doktor bize ay kafam karıştı
Allah kabul etsin tatlım...puanları oradan götürmüşsünMevlit vardı abla valla gitmesemde olmuyor
Heralde birbirimize iyi gelirdikulen sanki kapissam, sen kapisicaksin
Hemen o an dötünü kaşiyacaktinAfiyet olsun canım
Eşim yaptırdı geçen sene, ben onu görüp korktum
Eline sağlık canım
Tebrik ederim canım
Aşkitom deme öyle üstümde nazar var zati Dün görümcemdeydim ya o benden 3 yaş büyük. 4-5 sene önce düzen bozuldu, 3 sene önce de menopoza girdi. Bana “senin de maşallahın var” dedi,şöyle kinayeli kinayeli. Çok utandım yaaa
Afiyet olsun canım
Cumaya vereceğiz canım inşallah
Bakma bebem bakma arkanda kalsınAynen. Kızdığım menü değil bahanelerim zatenhayır, hamburgeri de günahım kadar sevmem, lahmacuncuyum ben neyse, açtık yeni sayfayı ablacım, ardıma dönüp bakmak istemiyorum
Çok ılık suya duş filan aldır,üstüde ince olsun fesangcım bide bolcana su içir ki,ateşin düşmesine yardımcı olsun.Eve geldim çocuk alev alevyarın gitmeyecegim okula umarım rapor alabilirim
Anaaaaa niye korktun öyle,acı duymuşmu hiç acaba .Afiyet olsun canım
Eşim yaptırdı geçen sene, ben onu görüp korktum
Eline sağlık canım
Tebrik ederim canım
Aşkitom deme öyle üstümde nazar var zati Dün görümcemdeydim ya o benden 3 yaş büyük. 4-5 sene önce düzen bozuldu, 3 sene önce de menopoza girdi. Bana “senin de maşallahın var” dedi,şöyle kinayeli kinayeli. Çok utandım yaaa
Afiyet olsun canım
Cumaya vereceğiz canım inşallah
Sağol ablacım hepsini yapıyorumÇok ılık suya duş filan aldır,üstüde ince olsun fesangcım bide bolcana su içir ki,ateşin düşmesine yardımcı olsun.
Anaaaaa niye korktun öyle,acı duymuşmu hiç acaba .
Şu an nasıl varmı hala ateşi,doktor ne dedi bununla ilgili.Sağol ablacım hepsini yapıyorum
Ablacım henüz doktora götürmedim, odasına mobilya almıştık onları bekliyoruz. Ateşi biraz azaldıŞu an nasıl varmı hala ateşi,doktor ne dedi bununla ilgili.
Doktora götürdün diye aklımda kaldı herhalde,ateşi azaldıysa çok iyi.Ablacım henüz doktora götürmedim, odasına mobilya almıştık onları bekliyoruz. Ateşi biraz azaldı
Maalesef, bazı bölümler için neredeyse imkansız randevu bulmak…Ortopediden randevu alamıyorum...................... içimden doldurdum boşluğu.
Canım belki midesiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, çıkarınca rahatladı yavru. Gözlemlersin artık, inşallah tekrarı olmaz.Ablacım henüz doktora götürmedim, odasına mobilya almıştık onları bekliyoruz. Ateşi biraz azaldı
Neyse biraz önce aldım randevuyu ..Maalesef, bazı bölümler için neredeyse imkansız randevu bulmak…
Ah yavrum....Eve geldim çocuk alev alevyarın gitmeyecegim okula umarım rapor alabilirim
İyi yapmışsın canım...ateş olduğunda ben de senin gibi yapardım. Çorap olayını bilmiyorum.Aaaa ben de tam tersi hemen çorabını çıkarttım ateş olunca çorap giyilmemesi gerekiyor diye biliyorum
Aferin sana iradeni tebrik ederim.Çok sarmadı bezelye canım. Yarı aç yarı tok eh işte
Elma yedim şimdi büyük boy.
Akşam bı tepsi börek yaptım ve yemedim. Öğlen baklava yemedim. Çekirdek getirdiler yemedim. Aferin bana
Şimdi bide hindiba kahvesi yapicam
O boşluga ben de neler gönderiyorum. Çağ atladık sağlıkta ya...Ortopediden randevu alamıyorum...................... içimden doldurdum boşluğu.
Lügatım tükendi resmenO boşluga ben de neler gönderiyorum. Çağ atladık sağlıkta ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?