Uzmanı gerekiyor bununda çene cerrahı yapıyor bunu,şimdi nasıl varmı sıkıntısı filan.Aaaa o zaman mikrobik mi oluyor. Ne tablet verdi canım, iyi geldiyse alalım biz de , evde bulunsun
Olur benceben herşeyi unutsam da olur
Benden masterfit olmaz
kaşımak aklıma gelmedi
İplantın kemiğe kaynaşması beklenirken biley oldu , vida mı açılmış ney, gitti dişcşyw, bi doktor sıkmış, gece başladı ağrı. Bir sürü olaylar olaylar
Çok geçmiş olsun. Kardeşim de dişlerini yaptırıyor çok zor bir süreç.Bende iyiyim sağol,hafiften grip devam ediyor 15 gün filan oldu herhalde,geçmiyor nedense,dişler fena implant takılacak bir tanesi kırıldu düştü,sorma yaaa 7 diş çekilecek bide sıkıntılı dönem olacak hep bunlarla uğraştım
Çok sağol kaptanım,hem zor hemde maddiyatlı maalesef.Çok geçmiş olsun. Kardeşim de dişlerini yaptırıyor çok zor bir süreç.
Günaydınlar yerim bu dünya güzelini
Allah yardımcın olsun. Hepimizin.Çok sağol kaptanım,hem zor hemde maddiyatlı maalesef.
İnşallah hepimize zor süreçler bunlar.Allah yardımcın olsun. Hepimizin.
İnanılmaz. Bu ne yaa dediğimiz günleri arıyoruz. Her markete gittiğimde şok oluyorum.İnşallah hepimize zor süreçler bunlar.
Hoşgeldiniz ilk sayfada kurallar yazıyorMerhaba biraz okuyabildim . Kilo vermek için önceden cuma takımları oluyormuştu şimdi nasıl . Bende kilo vermek istiyorum
Oh beeee tamamlandıkYoklama vakti
@Elhan
@pastelfit
@60kiloyum
@Aijoo
@Kmsl Hnd
fesang
HanimKelesimiGetir
@SebastianCheesecake
@_ASTRAL_
@Beth18
@DombiliKus
@askrhpozitif
@North River
@minerva1988
@Kendinin en iyi hali ol
@sara_28
@karamelllim
@madamhd
@Mefkurem
@kackaloribu
@Zeynep_Nihal
Unuttuklarım kızacak kesin
Değil canımSen boza misin?
Hoşbulduk ortim balım canım ay düşündüğümden çok özlemişim ben siziOh beeee tamamlandıkhoşgeldin cordişyam
E biz de seniHoşbulduk örtüm balım canım ay düşündüğümden çok özlemişim ben sizi
Sen boza misin?
Hoşgeldin günaydınGünaydın bu arada
Herşey anlık artık,bir aldığını farklı alıyorsun sürekli zamlar.İnanılmaz. Bu ne yaa dediğimiz günleri arıyoruz. Her markete gittiğimde şok oluyorum.
Günaydın ben de cordeliaHoşgeldin günaydın
Yok ben salep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?