- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Hos geldin.Hoşbuldum pastelfitimmmiyiyim çok şükür canım sen nasılsın çocuklar nasıl
Şimdilik yok kuzum inşallah olmaz birqzdan doktora gideceğizHeee evet aynı gruptayız doğru
Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun ateşi var mı
10 dk’dan bişey olmaz. Ama saat, 12 olunca sıfırlıyo maalesef. Dur ben Maş çorbası bakmaya Nefis tariflere gidiyorumLahana gibi dedigim dogruymusmor lahanaymis ama baska bir sey diyen de vardi sanki. Çorbayi karistirma adımı tamamladigimda obur gune gecti saat. Haksizlik olmasin dedim ama farzetki daha batidayim, yani 00:00 ı gecmemis oluyor. Tesekkurler Eki Görüntüle 3168714
Salgın var diyorlar amaaan her sene başka şeyŞimdilik yok kuzum inşallah olmaz birqzdan doktora gideceğiz
İyi olmasına sevindim,dikkat edecek kendine birazda malum havalarda soğudu iyicene.Daha iyi ablacım çok şükür, okula gitti bugün inşallah hasta olmaz yine
Ya lahana gibi giydirip yolluyorum okula. Öğleden sonra eve bir geliyor önü açık montu giymemiş la havleİyi olmasına sevindim,dikkat edecek kendine birazda malum havalarda soğudu iyicene.
Aynen, aslinda benim adim sayar da sifirliyordu, bu aralar sifirlamamaya basladi. Kapamassın ulen çorbamı10 dk’dan bişey olmaz. Ama saat, 12 olunca sıfırlıyo maalesef. Dur ben Maş çorbası bakmaya Nefis tariflere gidiyorum
Hosgeldin canimGeldimmm bebişimmmm çokkk özledimmmm sizi çoookkkkk
Ona dikkat etmiyorlar aslında okuldan çıktıkları gibi geliyorlar eve.Ya lahana gibi giydirip yolluyorum okula. Öğleden sonra eve bir geliyor önü açık montu giymemiş la havle
Aynen ablacım sonra da öhö öhöOna dikkat etmiyorlar aslında okuldan çıktıkları gibi geliyorlar eve.
Gecmis olsun canimAynı gemideyiz artık hahaahhaah
Küçük kız hasta olmuş yaa gece hiç uyumadık kustu ishal olmuş
Momicimmmm hoş geldinnHoşbuldum pastelfitimmmiyiyim çok şükür canım sen nasılsın çocuklar nasıl
Kizmadim yaa yanlis emoji mi biraktim
Aaaa ne demek dışlanmışlık. Ben seninle çok denk gelemedim. Ama bundan sonra kurtulamazsınÇok teşekkür ederim
Sağol canım.
Teşekkür ederim
Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım
Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur
Günaydın eğlenceli bebeemNiye yaaa maksat eğlenmek kuzum
Günaydın HanımcımGünaydınlarr fit hatunlarım
Geçmiş olsun, ah bu çocukların çektiği. Kıyamam yaaAynı gemideyiz artık hahaahhaah
Çok geçmişler olsun acayip salgın var gene .Aynı gemideyiz artık hahaahhaah
Hoş geldin güzel annemmHoşbuldum pastelfitimmmiyiyim çok şükür canım sen nasılsın çocuklar nasıl
Anladım zaten kaptanım hiç kızar mıKizmadim yaa yanlis emoji mi biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?