Ayy en son kaç sene önce kartpostal gördüm acaba, 20-30Türkçe dersinde öğretmenimiz yakınlarımıza kart postal yazdırırdı vay be yaşlanmışımne güzeldi ama süslü püslü simli kartlar vardı
Süpersin Aşkitom, ama kısa sürecek çünkü ben geliyorumTartilmam mihatta saklamicim bugün itibariyle -700' üm az ama olsun eksideyim sonuçta kacanin kaşığı kırılsın geldim kuzum buyur
Doğum günleriniz ve diğer günleriniz kutlu olsun@Elhan ben de aralıklıyım.Ama o aralık,bu aralık değil.
Kızımın ve benim doğum günüm aralık ve de eşimle tanişma günüm.
TesekkurlerBir aralık doğum gününü kutlayalım kızınla senin
Tanışma gününüzü eşin hatırlıyor mu
Vayyy. Peki bugun mu -700? Totalde mi ? Totaldir tabiTartilmam mihatta saklamicim bugün itibariyle -700' üm az ama olsun eksideyim sonuçta kacanin kaşığı kırılsın geldim kuzum buyur
Tesekkurler babyAyy en son kaç sene önce kartpostal gördüm acaba, 20-30
Süpersin Aşkitom, ama kısa sürecek çünkü ben geliyorum
Doğum günleriniz ve diğer günleriniz kutlu olsun
Afiyet olsun sebzeleri fırında çok severim bende.Adım ters cikti (foto)
Yatmistim, flash kullandim
Duzensiz yaziyorum kusura bakmayin, yarin cidden duzenli olucam
Su cok az oldu yine
Bir lokma beyaz peynir (akşam)
Bir lokma züber (gündüz)
Az f.ezmesi
Türk kahvesi (1 veya 2 ydi)
Nescafe Xpress orıgınal (akşam)
Elma (2 ye yakın)
Wasa 2 ye yakin (1-2 parcasini kizim yedi)
Kocaman tabak firinda patates, kapya, havuç (bunu da yapmayin len, benim tarifim) şakka şakka
Bir tabak kadar bulgur pilavı
2 ana ögun yaptim, fazla gibi dursa da degil cidden.
pastelfit Amine Busra Hedef60kgolmak ve bir sebastian daha etiketlemek istiyorum @sebastian44 diyecek bu kız deli mi Eki Görüntüle 3169247 Eki Görüntüle 3169251
Abla çok az yemişsin naptın30 Kasım Menü
12.00 Chia, süt, yulaf, bal, hurma karışımı
14.00 Kahve
16.00 Patlıcan yemeği , yufka, ayran
İki litre su
Adım
Eki Görüntüle 3169360
Amine Busra Hedef60kgolmak
Evet malesef sarayca bir an da kayboldu... Ve bisiklete biniyordu o dönemSarayca vardi canim bir yildan fazla oldu sanirim siteye girmemis
Afiyet olsun canim ❤
Yılbaşı heyecanını çocukluktan beri çok severim.. çok farklı duygular hissettiriyor banaAralık ayı hepimize kutlu uğurlu mutlu olsun inşallah dileklerimiz gerçek olsun sevgi huzur afiyet dolu bir ay olsun
Biz kendimiz yapardık kartonlar dan simlerle süslemek, ne güzel günlermiş... Çocuklara yaptırayım bende şimdiTürkçe dersinde öğretmenimiz yakınlarımıza kart postal yazdırırdı vay be yaşlanmışımne güzeldi ama süslü püslü simli kartlar vardı
Teşekkür ederimcanım işe girdin sanırım hakkında hayırlı olsun
Teşekkür ederim ablaHayırlı olsun canım
Allah şifa versin canımGünaydındün geceden beri rahatsız gibiyim. Koltukta uyuyakaldım. Çocukları zor uyuttum bütün gece uyudum. Sabahta midem bulaniyordu az önce istifra ettim ne oluyor anlamadım
Selam ablacimSelamın hellolar gençler
Bende de görünmüyorBende görünmüyor
Bir çatal beni asla kesmezYeme işte bi.çatal al bırak yavrum
Ben görüyorumBende görünmüyor
Selamlar kuzucumSelam ablacim
Seninki gözükmüuor.Bende de görünmüyor
Hafta sonu ya biyere gideriz, ya dışardan sipariş veririz, çok nadir yemek yaparımahahasana da yazık yav
o zaman yemek mi yapsalar haftasonu, evi mi topluyorlar demiştin
bir iş bulmam lazım
ahahaçok şirinsiniz eminim
Oy kıyamamTabi hayatım, onların tek istediği sevgi. Dün değil de önceki gün toplaştılar 3-5 . Gittim mama döktüm. Sadece 2’si yedi. Diğerleri benle takılıyo
YemeyinBir çatal beni asla kesmez
Hiç yememem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?