AminAllah annesine babasına sabır versin
İnşallahBu sefer kendine inan. Yapıcam de ve asla pes etme
Cuma gruplarından beri ilkkez bu kadar heyecanlı olduCanım stres yapma ben zamanında çok yaptım hiç gerek yok
Çocukluğumuzda ki kart postalAralık ayı hepimize kutlu uğurlu mutlu olsun inşallah dileklerimiz gerçek olsun sevgi huzur afiyet dolu bir ay olsun
İnşallah kuzumAralık ayı hepimize kutlu uğurlu mutlu olsun inşallah dileklerimiz gerçek olsun sevgi huzur afiyet dolu bir ay olsun
Ayy çok heves ettim yazdirsam mi bu sene. Çocuğa da farklı bir etkinlik olurTürkçe dersinde öğretmenimiz yakınlarımıza kart postal yazdırırdı vay be yaşlanmışımne güzeldi ama süslü püslü simli kartlar vardı
Şimdi whatsapp devreye giriyor,ne güzeldi eski zamanlarımız her bayram atılan kart postallar alır yazar yollardık.Türkçe dersinde öğretmenimiz yakınlarımıza kart postal yazdırırdı vay be yaşlanmışımne güzeldi ama süslü püslü simli kartlar vardı
Heh o da olabilir. Bir anda kaybolduğunu hatırlıyorumSarayca vardi canim bir yildan fazla oldu sanirim siteye girmemis
Afiyet olsun canim ❤
Cuma gruplarını ben hiç bilmiyorum canımcımAmin
İnşallah
Cuma gruplarından beri ilkkez bu kadar heyecanlı oldu
Ay çok güzelAralık ayı hepimize kutlu uğurlu mutlu olsun inşallah dileklerimiz gerçek olsun sevgi huzur afiyet dolu bir ay olsun
Evet ya harika olur canımAyy çok heves ettim yazdirsam mi bu sene. Çocuğa da farklı bir etkinlik olur
Hazırcı olduk ablacım herşey zor gelmeye başladı eskiden emek vardıŞimdi whatsapp devreye giriyor,ne güzeldi eski zamanlarımız her bayram atılan kart postallar alır yazar yollardık.
Evet hatta en son bizim takima gelmisti 6.takimdayken sonra bir anda kaybolduHeh o da olabilir. Bir anda kaybolduğunu hatırlıyorum
Tesekkurler zipzipimSarayca vardi canim bir yildan fazla oldu sanirim siteye girmemis
Afiyet olsun canim ❤
Günaydin,benim mesajimı görmedin miGünaydın güzellik
Afiyet olsun, yufka miktarini yazmamissin30 Kasım Menü
12.00 Chia, süt, yulaf, bal, hurma karışımı
14.00 Kahve
16.00 Patlıcan yemeği , yufka, ayran
İki litre su
Adım
Eki Görüntüle 3169360
@AijooHedef60kgolmak
Ooo sağol çizkekim. CheesecakeAralık ayı hepimize kutlu uğurlu mutlu olsun inşallah dileklerimiz gerçek olsun sevgi huzur afiyet dolu bir ay olsun
Yarimin yarısı köy yufkası tatlım...Afiyet olsun, yufka miktarini yazmamissin1 kilo mu yoksa. Tek ana öğün görüyorum. Beni geçme ihtimalin var
Aralikliymis. Ulen bittin senYarimin yarısı köy yufkası tatlım...
İki öğün besleniyorum. Aralıklı oruç 16-8
Her şey seni geçmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?