her gün yaz bizevalla naptılarsaİnşallah bırakmasın.. şu yaşıma kadar kmseye beddua etmemeye çalıştım ama
benm rızkımdan kızımın rızkından çalıyorlarsa ve bunun yanlış olduğu biliolarsa hakediyorlar..
bazı insanlar güç zehirlenmesi yaşıyor
canları cehenneme diorm
baklavammmmmmmmmmmm
minnoşummmmmmmmm
tamam balımEskiden sabah iş yapmayı severdim, çocuklar okulda, eşim işte olurdu, şimdi sabahları yetişemiyorum, ev temiz olunca akşamları iş yapmayı seviyorum
Sakinim kuzum alıştım artık
Evet oydu tayinleri hataya çıkmıştı.
canım herkes devam ediyor gerek yok bence
hayırlı sabahlar taam balım pastelfiti etiketleHayırlı sabahlar kızlar
Uyku mahmurluğunu atınca bende tartımla yüzleşirim
bakalım canım haberdar etDersim bitti gidiyorum diyetisyene bakalım neler olacak????
Aynı değilsiniz yüzdeye bakınAyniyiz aynı. Haftaya berabere kalmayalim, heyacani kaçıyor
Tesekkur ederim.Ulen Elhanla yarismasan sasardim. Biz onla sözlestik. Sen baska bul
katıl canım takımlar bugün ya da yarın belli olur
tebrikler tatlım
Evet aynı değiliz tatlım ..boziş sağ olsun tevazu gösterdicanım herkes devam ediyor gerek yok bence
hayırlı sabahlar taam balım pastelfiti etiketle
bakalım canım haberdar et
Aynı değilsiniz yüzdeye bakın
banani banani ben de yarışşcam
tebrikler tatlım
Ooo seni gidi gidi
Eline sağlık
üye adı 25 kasım menü 26 kasım menü 26 kasım adım 27 kasım menü 27 kasım adım KIRMIZI @Nau Nau x 8.000 3.400 (foto yok) @60kiloyum 8.000 8.000 fesang 8.000 8.000 Elhan 8.000 8.000 pastelfit 3.995 3.899 @Beth18 x --- --- MAVİ @Aijoo x 7.829 1.839 Hedef60kgolmak 8.000 8.000 @Kmsl Hnd x --- --- @DombiliKus 8.000 8.000 @Willemijn- 8.000 8.000 @Mthn83 x --- 4.484
KIRMIZI menü 16 MAVİ menü 15 haftasonu menü avantajı KIRMIZI %1
KIRMIZI adım toplam 7x8.000=5.600 MAVİ adım toplam 6x8.000=4.800 haftasonu adım avantajı KIRMIZI %1
Zipzip- pastelfit yanlış bişey varsa
Has rakibim sensin
Benim şampiyonum yine de sensin boziş. -400 çok değil ki yakalarım ben seni
Dur ben bi hafta daha yarışiim, sen istersen ömür boyu yarış Elhanlacanım herkes devam ediyor gerek yok bence
hayırlı sabahlar taam balım pastelfiti etiketle
bakalım canım haberdar et
Aynı değilsiniz yüzdeye bakın
banani banani ben de yarışşcam
tebrikler tatlım
Oo harikaben annemle avm ye gidiyorum yinegörüşürüz kızlar
She-ra canimHataylıydı sanki ama nicki hatırlayamadım
Buradayım
Tebrikler tatlım
Hataylıydı sanki ama nicki hatırlayamadım
Buradayım
Ödülü hayal et tatlımAyrıca açlıktan bayilicam ve hala ne yiyecegime karar veremedim
Sen de hoş geldinTebrikler tatlım
hoşgeldin canım
Ödülü hayal et tatlım
Diyette misin korumada mı?Hoşbuldum tatlım
Yazip kaybolmusum yeni gordum mesajiSen ne yapıyorsun burda
Yaa ne yaptiniz gece nasil gecti@Zipzip- kedinin tuvaleti geldi. Eskiden ben bunu eve aldığımda tuvaleti gelince kapıya giderdi Ben de onu dışarı çıkarırdım tuvaletini yapar geri gelirdi. Şimdi bu duruma hiç güvenemiyorum. Kum koydum koridora ama dışarı çıkmak istiyor bakalım nasıl sabah olacak
Diyetteyim canım 67 oldum da birazcık önlemi elden bırakmayayım dedimDiyette misin korumada mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?