Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dostum ben senden en az 1 eksi bekliyordum, biraz şaşırdım dogrusu ama dedigin gibi masum gorunenler de engelliyor olabilir. Aa hatta ben İstanbuldayken, bi çanta protein bar, züber collagane falan aldim. Tchibo, yok bilmem ne day. Dedim diyetisyene para verdim sayayim. Pahali ama yiyeyim sunlardan. Activia vb de vardi, neyse iste, tesaduftur belki kilo verememem, hani tavsiye olmasin. Ayni civarlardi ve 1 yerine 3 taneyi buluyordu yedigim. İnanir misin gormek istemiyorum, bıktim, hep amalı konustum ama ama yine de abur cuburdan iyi tabiki. Abartmamak lazim yerken.

Kizlar, normalde cok isim var ama secmelere yetiseyim diye bakinip duruyorum. Zipzip- en az 4 ü bulur dimi? 4 te aciklasan, secmelerin baslamasi en az 5 bence neyse islerim kaldi hep, ben gidiyorum. 5 te giricem insaallah.

Masterfitte varım

Hoscakalin canlarim

pastelfit

Amine Busra

Hedef60kgolmak

Elhan

Mthn83

Evet canim 5 i bulur gibi
Bir saat sonra kahvaltı türü ile tek öğün yapacağım. Cuma ödülü hala düşünmedim ya magnolia olur ya nutellalı ekmek
Afiyet olsun canim

Hadi hayırlısı canım. Ama bazen vücut su veriyor öyle gerekiyor bazen yağ veriyor amaç yağ vermek tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…