Afiyet olsun tatlim kek yada dondurmadan birinden vazgeçsen iyiymiş diğerleri mükDünkü menümü yazmayı unutmuşum ben
Kahvaltı
Çok az sucuk
Domates biraz peynir
Arada 1dlm kek
Sonrasında dondurma
Akşam
Mangalda tavuk göğsü ve patates
Su 1.5lt
Spor 3045 adımcık
tomrs Boncuk2307 Ellssa
Eski adımı bnde unuttumTutku seni yeniden gördüğüme sevindim
Yaa uzun zaman oldu seni yeniden görmek çok güzel
Aaa merak ettim kimsin
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın uzun zaman oldu iş hayatı sınav derken buralardan uzak kaldim
Zor veriyorum 78 bu hafta görürüm inşallahTebrik ederim kızlar
Teşekkürler canım
İnşallah bu hafta 83 ü ucundan da olsa görmek istiyorum
Tebrikler haftasonunu güzel geçirmişsiniz
Almanyada mi yaşıyordunEski adımı bnde unuttum
Evet çok fena gidiyorum şuanda tayinimiz çıktı vedalaşmalar başladı. Herkes davet ediyor yemesen olmuyor malesefdün kek dondurma olmasına ragmen bugun -500gr geldim demi canım
haftaicine aman dikkat artmasın 
Neler var bu suyun içinde canım
Sağol kaptanım spontan gelişti. Canımda istedi hafta içi yememek için dün yedim. Bugünde pek istediğim gibi geçmedi açıkcası ama telafi edeceğim mutlakaAfiyet olsun tatlim kek yada dondurmadan birinden vazgeçsen iyiymiş diğerleri mük
Tayin olmak zor birşey. Yerleşip alışıyorsun sonra başka bir yer. Neredeydiniz canım ve nereye çıktı tayin? Umarım mutlu olacağınız bir şehir bekliyordur siziEvet çok fena gidiyorum şuanda tayinimiz çıktı vedalaşmalar başladı. Herkes davet ediyor yemesen olmuyor malesef
Sağol kaptanım spontan gelişti. Canımda istedi hafta içi yememek için dün yedim. Bugünde pek istediğim gibi geçmedi açıkcası ama telafi edeceğim mutlaka
Baya zor oluyor malesef antalya dan izmir e geçicez nasipse. 6.şehir değişikliğimiz olacakTayin olmak zor birşey. Yerleşip alışıyorsun sonra başka bir yer. Neredeydiniz canım ve nereye çıktı tayin? Umarım mutlu olacağınız bir şehir bekliyordur sizi
Antalya'dan selamlar.Baya zor oluyor malesef antalya dan izmir e geçicez nasipse. 6.şehir değişikliğimiz olacak
Tamm tatlım sana güveniyorumEvet çok fena gidiyorum şuanda tayinimiz çıktı vedalaşmalar başladı. Herkes davet ediyor yemesen olmuyor malesef
Sağol kaptanım spontan gelişti. Canımda istedi hafta içi yememek için dün yedim. Bugünde pek istediğim gibi geçmedi açıkcası ama telafi edeceğim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?