Ah sen cici kız ne güzel yazıyorsuuuuuuun
MASTERFİT Kırmızı Takım pastelfit Kırmızı Kaptan 56.1 Cordelia Kırmızı 86.1 @Mehfam Kırmızı 74.6 erenmothers Kırmızı 67.45 @Kmsl Hnd Kırmızı 64.25 @60kiloyum Kırmızı 89.8 @Kinoalihatun Kırmızı 83.5 @Beth18 Kırmızı 66.3 Mavi Takım Elhan Mavi Kaptan 69.1 fesang Mavi 63.3 @SebastianCheesecake Mavi 75.5 D u t Mavi 70.1 @Willemijn- Mavi 64.8 @Mthn83 Mavi 84.3 @DombiliKus Mavi 85.4 @Aijoo Mavi 77.1
Bu hafta inşallah en az -1 gidecek ablacımMavi Takım
Elhan Mavi Kaptan 69.1
fesang Mavi 63.3
@SebastianCheesecake Mavi 75.5
D u t Mavi 70.1
@Willemijn- Mavi 64.8
@Mthn83 Mavi 84.3
@DombiliKus Mavi 85.4
@Aijoo Mavi 77.1
Bu haftaki yol arkadaşlarim kader bizi kilo verme yarışında bir araya getirdi. Ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp pastelfit ve takımını yenmeye hazır mıyız
Kaptanıniz olarak her zaman yanınızdayım. Sizlere güveniyorum içinizdeki çıtır prensesin günyüzüne çıkmasına izin verin. Gazamiz mübarek ola gümbür gümbür meydanlardayız
HarikasınBen içtikçe buraya da yazcamgünde en az 3 litre su bakın açlık kalıyo mu
Daha okurken 2 kilo verdimMavi Takım
Elhan Mavi Kaptan 69.1
fesang Mavi 63.3
@SebastianCheesecake Mavi 75.5
D u t Mavi 70.1
@Willemijn- Mavi 64.8
@Mthn83 Mavi 84.3
@DombiliKus Mavi 85.4
@Aijoo Mavi 77.1
Bu haftaki yol arkadaşlarim kader bizi kilo verme yarışında bir araya getirdi. Ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp pastelfit ve takımını yenmeye hazır mıyız
Kaptanıniz olarak her zaman yanınızdayım. Sizlere güveniyorum içinizdeki çıtır prensesin günyüzüne çıkmasına izin verin. Gazamiz mübarek ola gümbür gümbür meydanlardayız
İyi ki varsın zıpzıpım masterfit ailem oldu sayendeBizde seni seviyoruz
Çok şükür bugünümüzeNe guzel toparlandık yine hep birlikteyiz
Sende iyi ki varsin tatlımİyi ki varsın zıpzıpım masterfit ailem oldu sayende
Tabi ki ŞakkirrrrBen Şakkir miyim
Sev beni seveyim seni
Ben o filmi izlemedim ya halbuki bayılırım eski türk filmlerineTabi ki Şakkirrrr
Kırmızının bahtı kara
Mavinin gönlü yara
Teşekkür ederim minnoşumTek öğün müçok pis gaza gelmiş bebeem Afiyet olsun
Ben küçüklüğümden beri ohooo 15-20 kere kesin seyretmişimdir. Hala eski türk filmlerini haftasonları izlerizBen o filmi izlemedim ya halbuki bayılırım eski türk filmlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?