Benim listeyi denesene.Bugün ne yedim mal gibi yine burger yedim. Tatlı yedim. Neden dizginlemek bu kadar zor. Onları yemenin bana hiç bir faydası yok. Neden bunu yapıyorum ki kendimeyarın iki öğün denemeye karar verdim. Çok zorlanirsam ara öğün eklicem 1 tane ....
Senin listeye baktım beğendim. Bende benzer birşey denesem benim derdim açlıkla baş edememekBenim listeyi denesene.
Bugün cuma yüklenme kendine
benim de pek parlak değildi.Bugün ne yedim mal gibi yine burger yedim. Tatlı yedim. Neden dizginlemek bu kadar zor. Onları yemenin bana hiç bir faydası yok. Neden bunu yapıyorum ki kendimeyarın iki öğün denemeye karar verdim. Çok zorlanirsam ara öğün eklicem 1 tane ....
Afiyet olsun bugün cuma2 Aralık cuma
Sbaah 9.30
Tost, peynirli yumurta, filtre kahve
13.00 burger, az patates, 2 doğan halkası, kola....
16.30 1 dlm tatlı, kahve
Akşam 19.00 1 kepçe k.fasulye, yoğurt.....
3 4 çatal ıslak kek
Elhan
Menü dolu bence ilk günleri atlatsak sonra açlık hissetmeyizSenin listeye baktım beğendim. Bende benzer birşey denesem benim derdim açlıkla baş edememek
Evde içerim, yarın doğum gününe gideceğim, içememo zaman tuvalete gidebileceğin yerlerde daha çok iç .
Bende yaş yemem kuru yerim. Ama bazı günler değiştir. Bir porsiyon meyve yerine nekadar kuru meyve ona bak. Aklıma iyi getirdin kahvaltida bende yiyebilirim k. MeyveCanım gerçekten hiçbirini sevmiyorum. Düşünüyorum bulamıyorum. Kuru meyve dese o kolaydı
Sağol canım kahve bile içemedim bugün yaptım ama midem bulandıYasin mı yetmiyor yoksa denk mi gelmedi
Bugün bedenime hiç iyi şeyler yapmadım
Benim özel günüme giriş merasimi başlıyor bu hafta. Her yer sisecek. Hassaslasacak. Tembellesecek.
Benim içinde yap lütfen. Kendime inansam ölçü alır başlarım ama şuan hiç bir konuda kendime güvenmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım
Türk hahvesine limon sık ishale iyi gelir. Limonlu su haşlanmış patates varsa ev yapımı yoğurt ve bol su.
Bende çarşıya kadar yürüdüm. Dolandim 6 bin olmuş
Xiomianin 120-150 aralığında var. Bide sağlık bakanlığınin bele takılan modellerinden var daha uyguna bide onların radyolulari var
Hastanenin adı beni benden aldı
Bütün gün ne yesem diye düşünürken nasıl olcakMenü dolu bence ilk günleri atlatsak sonra açlık hissetmeyiz
Ben bugün çok susuz kaldım. Saatlerce şu icemedim yaEvde içerim, yarın doğum gününe gideceğim, içemem. Bu kötü huyum yüzünden biryere gitsem susuz kalırım.
Neyse yeşil çay vakti
Ama diyetisyen böyle bir şey demedigi için yemeli miyim bilmiyorum canımBende yaş yemem kuru yerim. Ama bazı günler değiştir. Bir porsiyon meyve yerine nekadar kuru meyve ona bak. Aklıma iyi getirdin kahvaltida bende yiyebilirim k. Meyve
Hay Allah ya inşallah yarına geçer güzelimSağol canım kahve bile içemedim bugün yaptım ama midem bulandı
Heh aynen öyle. Zaten saat başı yemek ayarlamak daha zorBütün gün ne yesem diye düşünürken nasıl olcakaslında işe başlamadan kendimi alistirsam iyi olacak. Sonuçta orda ikide bir ben birşeyler atistirmaliyim diyemiyosun
Senin yumuşak karnın fıstıklı çikolata herhal :)02 Aralık 2022
sabah 09.30
11 zeytin, söğüş salata, 2 ceviz, 2 dilim karabuğday-arpa ekmeği, 1 tk petek bal
öğlen 12.30
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı makarna salatası
ara 15.30-16.00
2 ceviz, 10 çiğ badem-kaju, 2 gün kurusu kayısı, 1 galeta
akşam 19.15
1 kaseden az etsiz kuru fasulye, 1 parça çiçek ekmek, 1 lokma tahin helvası (şekersiz-hurma sulu)
ara 20.30
5-6 minik beypazarı kurusu, 3 parça fıstıklı bitter çikolata
yatana kadar 2 lt supastelfit Hedef60kgolmak Zipzip-
Afiyet olsun mommyciğim ödülsüz bir cuma olmuş2 Aralık
11:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 13:00
1 tabak mevsim salata
2dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak çay
Ara 16:00 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Akşam 21:00
1 bardak çay
1 kare %85 kakao bitter çikolata
3 litre su
pastelfit Zipzip- Hedef60kgolmak
Afiyet olsun canimPeki bugün menü ve spor yok biliyorum ama olsun. Grubun papazini çağırın vücuduma karşı işlediğim günahları cikarcam
Sabah 8.30 yarım portakal 1 elma 1 lt ye yakın limonlu su
Öğlen 12.30 yalancı paça çorbası yoğurtlu karışık kızartma ( tatlı vardı yemedim)
Arada 1 lokum 1 kare ince çikolata
Akşam ekmek köşesine kıyma kavurma 2 parça mantar kaşarlı
Met helvasıcranch gofret bide.
Su 2 lt olmamıştır.
Adım 6200 şuan ama yapılacak işlerim var. Ama 7 bin olacağı şüpheli uyuyup kalabilirim.
Afiyet olsun canim2 Aralık cuma
Sbaah 9.30
Tost, peynirli yumurta, filtre kahve
13.00 burger, az patates, 2 doğan halkası, kola....
16.30 1 dlm tatlı, kahve
Akşam 19.00 1 kepçe k.fasulye, yoğurt.....
3 4 çatal ıslak kek
Elhan
Afiyet olsun canim02 Aralık 2022
sabah 09.30
11 zeytin, söğüş salata, 2 ceviz, 2 dilim karabuğday-arpa ekmeği, 1 tk petek bal
öğlen 12.30
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı makarna salatası
ara 15.30-16.00
2 ceviz, 10 çiğ badem-kaju, 2 gün kurusu kayısı, 1 galeta
akşam 19.15
1 kaseden az etsiz kuru fasulye, 1 parça çiçek ekmek, 1 lokma tahin helvası (şekersiz-hurma sulu)
ara 20.30
5-6 minik beypazarı kurusu, 3 parça fıstıklı bitter çikolata
yatana kadar 2 lt supastelfit Hedef60kgolmak Zipzip-
Afiyet olsun canim2 Aralık
11:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 13:00
1 tabak mevsim salata
2dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak çay
Ara 16:00 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Akşam 21:00
1 bardak çay
1 kare %85 kakao bitter çikolata
3 litre su
pastelfit Zipzip- Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?