Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün çalışmadım abla ancak evraklarımi tamamladım. Bankada acayip sıra vardı, asmde sağlık raporu cikarttiramadim özele gittim falan. 5-6 saat hiç su icemedim
Kolaylıklar dilerim, burası bugün buz gibi, dışarı burnumu bile uzatmadım

oranlı tarif istiyorum babysi

Afiyet olsun tatlım
Akşam ara öğünü için farklı bişey denesene, şu meşhur kahveden içtin mi
sağlıklı olmadı biliyorum canım. aslında isotlu yoğurt yiyecektim ama dün ve bugün vegan beslenmem gerekliydi. ondan yiyemedim yoğurdu.
vegan beslenmekte doyurmuyor beni. mecbur baklagile ve karboya sarıldım. bir de evde vardı aklıma geldi. canım istedi.

İki öğün cidden merak saldım. Herkes yapıyor ben niye yapamayim dediğim gibi en en kötü bir ara öğün eklerim en azından birşey yemek için plan yapar saatimi beklerim
Aralıklı oruç kesinlikle işe yarıyor. Yapması da ilk günler zorlasa da sonra alışılıyor ben çok kilo vermiştim.

Neden vegan deniyorsun canım

İki öğün cidden merak saldım. Herkes yapıyor ben niye yapamayim dediğim gibi en en kötü bir ara öğün eklerim en azından birşey yemek için plan yapar saatimi beklerim
Ben 2 haftadır aralıklı oruç yapıyorum. 2 öğün yiyorum hafif olmak şartıyla da 2 defa ara öğün 72.7 den 70.1 e geldim 2 hafta için iyi bi sonuç bnce

Aha zor yerden geldi soru göz karariydi hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…