- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
TeşekkürlerTövbe tövbe, öyle deme. Afiyet olsun. Arada böyle yemekten bir sey olmaz. Tabiki de keske yemesek
Afiyet olsun dostum
Sana afiyet olsun boza2 ARALIK CUMA
adim yarismasi yok zaten
SU:1.530
MENÜ:
KAHVALTI: Kendim uydurdugum patates salatası (devamini nerdeyse 1 saat aradan sonra yiyebildim)
İKİNCİ ÖĞÜN: 1 tabak yoğurtlu,sade bulgur pilavı
Elmaları ve 3 küçük muzun saatlerini inanin hatirlamiyorum
Türk kahvesi
Sanirim bu kadardı. Ne yedigimi unutuyorum
pastelfit Cordelia Elhan Hedef60kgolmak
Burda geceler uzadıay ben de miyesem bi de @60kiloyum çikolatası canım çekti6 buçukta kapadım Elhan kapytanım ay ne zormuş akşam dayanmak yav
öğlen iskenderle günü açtım
Yaaa çok heyecanlıyım. Kaptanım adım yarışı günleri ne zamanKırmızı takımın fit hanımları hoşgeldiniz. Bu hafta yine karşımızda ezeli rakibimiz Mavi Elhan Takımı varOnlar her türlü diyeti yapıp bizi yenmeye çalışacaklar ama başarılı olamayacaklar herzamanki gibi Tek yapmanız gereken bol hareket, bol su ve sağlıklı menüler. Bir hafta sonunda en çok kiloyu vermek için şu andan itibaren dikkat edelim. Menü ve adımları tamamlamaya çalışalım. Etiketleri unutmayın. Sizi seviyoreeee
Cordelia
Mehfam
@erenmothers
@Kmsl Hnd
@60kiloyum
@Kinoalihatun
@Beth18
Çok muhteşem bir tablo
MASTERFİT Kırmızı Takım pastelfit Kırmızı Kaptan 56.1 Cordelia Kırmızı 86.1 Mehfam Kırmızı 74.6 @erenmothers Kırmızı 67.45 @Kmsl Hnd Kırmızı 64.25 @60kiloyum Kırmızı 89.8 @Kinoalihatun Kırmızı 83.5 @Beth18 Kırmızı 66.3 Mavi Takım Elhan Mavi Kaptan 69.1 fesang Mavi 63.3 Hedef60kgolmak Mavi 75.5 @Nau Nau Mavi 70.1 @Willemijn- Mavi 64.8 @Mthn83 Mavi 84.3 @DombiliKus Mavi 85.4 Amine Busra Mavi 77.1
Ablaaa nasıl güzel gözüküyor mavi renk. Çünkü ben tam bir aşığıyımMavi Takım
Elhan Mavi Kaptan 69.1
fesang Mavi 63.3
Hedef60kgolmak Mavi 75.5
@Nau Nau Mavi 70.1
@Willemijn- Mavi 64.8
@Mthn83 Mavi 84.3
@DombiliKus Mavi 85.4
Amine Busra Mavi 77.1
Bu haftaki yol arkadaşlarim kader bizi kilo verme yarışında bir araya getirdi. Ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp pastelfit ve takımını yenmeye hazır mıyız
Kaptanıniz olarak her zaman yanınızdayım. Sizlere güveniyorum içinizdeki çıtır prensesin günyüzüne çıkmasına izin verin. Gazamiz mübarek ola gümbür gümbür meydanlardayız
Benim olasıca mevlit tabağı2 Aralık Cuma
10.00 Tarçınlı, HCG li duble Türk kahvesi
11.30 Has yumurta, domates salatalık, üç zeytin, peynir, marul, iki ceviz , bir dilim çavdar ekmeği
16.30 Mevlit tabağı
Bir kaşık un helvası, yarım poğaça, yarım pide, bir dilim su böreği, bir muska ıspanak böreği, çay
Üç litre su
pastelfit
Afiyet olsun canim2 ARALIK CUMA
adim yarismasi yok zaten
SU:1.530
MENÜ:
KAHVALTI: Kendim uydurdugum patates salatası (devamini nerdeyse 1 saat aradan sonra yiyebildim)
İKİNCİ ÖĞÜN: 1 tabak yoğurtlu,sade bulgur pilavı
Elmaları ve 3 küçük muzun saatlerini inanin hatirlamiyorum
Türk kahvesi
Sanirim bu kadardı. Ne yedigimi unutuyorum
pastelfit Cordelia Elhan Hedef60kgolmak
Hayırlı geceler canimHayırlı geceler hepimizeeeeee
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı ve Çarşamba günleri 8000 adım atıyoruzYaaa çok heyecanlıyım. Kaptanım adım yarışı günleri ne zaman
Adımı iyi tutturmuşsun2 aralık menü
sabah yağ yakıcı kahve
13.10 1 kase mercimek çorbası,6 kaşık bulgur pilavı, iskender kebap: pidelerin yarısı, 1 kaşık yoğurt, etin tamamı
ardından 1/3 künefe
14.30 1/3 dilim yaş pasta, türk kahvesi
17.00 tb ekmeğe hindi fümeli, beyaz peynirli biraz ketçaplı sandviç, kırmızı ve yeşil biber, salatalık , limonlu siyah çay
18.20 2 adet küçük protein bar , limonlu siyah çay
maydanoz, light yoğurt,limon, baharat karışımı , saat 9 buçuk gibi yağ yakıcı kahve
8.888 adım 888 puan ,2 lt su
Elhan Cordelia
Meyveyi kuru kayısı hurma vb olarak tuketsen portakal suyu vb. Sever misin?Yine meyve verdi sevmiyorum ben dedim yine de verdi. Meyve yerine kahve olmaz mı dedim olmaz dedi
Bu gidişle bende bunu deniycem de daha şimdiden aç uyandimBen 2 haftadır aralıklı oruç yapıyorum. 2 öğün yiyorum hafif olmak şartıyla da 2 defa ara öğün 72.7 den 70.1 e geldim 2 hafta için iyi bi sonuç bnce
Hmmm portakal suyu olabilirMeyveyi kuru kayısı hurma vb olarak tuketsen portakal suyu vb. Sever misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?