hacamat yaptırdım canım. en az 2 gün hayvansal gıda almamam gerekli faydasının yüksek olması için. aslında öncesi sonrası toplam 4-5 gün olsa çok daha iyi ama yapamıyorum. 2 gün zorla ancak.Neden vegan deniyorsun canım
o zor biraz gülüm bu gecesuyumu içim yatağa süzülücem dua edin deliksiz yatam
Börek olmaz mı
Öncelikle geçmiş ve şifa olsun canımhacamat yaptırdım canım. en az 2 gün hayvansal gıda almamam gerekli faydasının yüksek olması için. aslında öncesi sonrası toplam 4-5 gün olsa çok daha iyi ama yapamıyorum. 2 gün zorla ancak.
zabahınan omlet yapıcam, peyniri gömücem o derece yani
o zor biraz gülüm bu gecetakımca herkes sabaha kadar işicek bu gece
has yumurtanı sevsinler2 Aralık Cuma
10.00 Tarçınlı, HCG li duble Türk kahvesi
11.30 Has yumurta, domates salatalık, üç zeytin, peynir, marul, iki ceviz , bir dilim çavdar ekmeği
16.30 Mevlit tabağı
Bir kaşık un helvası, yarım poğaça, yarım pide, bir dilim su böreği, bir muska ıspanak böreği, çay
Üç litre su
pastelfit
suları içtik geldeyat kaptanımHadi yatıyoruz
Haş yumurtahas yumurtanı sevsinler
yansın yağlar kahveyleafiyet olsun
suları içtik geldeyat kaptanım
hımm tamam canımhacamat yaptırdım canım. en az 2 gün hayvansal gıda almamam gerekli faydasının yüksek olması için. aslında öncesi sonrası toplam 4-5 gün olsa çok daha iyi ama yapamıyorum. 2 gün zorla ancak.
zabahınan omlet yapıcam, peyniri gömücem o derece yani
o zor biraz gülüm bu gecetakımca herkes sabaha kadar işicek bu gece
hıı haşlanmış has yumurtaHaş yumurta
Saat başı kalkacağız mecbursu içme işini gündüz halledelim yarın...
Afiyet olsun canim2 aralık menü
sabah yağ yakıcı kahve
13.10 1 kase mercimek çorbası,6 kaşık bulgur pilavı, iskender kebap: pidelerin yarısı, 1 kaşık yoğurt, etin tamamı
ardından 1/3 künefe
14.30 1/3 dilim yaş pasta, türk kahvesi
17.00 tb ekmeğe hindi fümeli, beyaz peynirli biraz ketçaplı sandviç, kırmızı ve yeşil biber, salatalık , limonlu siyah çay
18.20 2 adet küçük protein bar , limonlu siyah çay
maydanoz, light yoğurt,limon, baharat karışımı , saat 9 buçuk gibi yağ yakıcı kahve
8.888 adım 888 puan ,2 lt su
Elhan Cordelia
sağol kaptanımAfiyet olsun canim
Oo renkler harika olmus. Eline saglik
MASTERFİT Kırmızı Takım pastelfit Kırmızı Kaptan 56.1 Cordelia Kırmızı 86.1 @Mehfam Kırmızı 74.6 @erenmothers Kırmızı 67.45 @Kmsl Hnd Kırmızı 64.25 60kiloyum Kırmızı 89.8 @Kinoalihatun Kırmızı 83.5 @Beth18 Kırmızı 66.3 Mavi Takım Elhan Mavi Kaptan 69.1 fesang Mavi 63.3 Hedef60kgolmak Mavi 75.5 @Nau Nau Mavi 70.1 @Willemijn- Mavi 64.8 @Mthn83 Mavi 84.3 @DombiliKus Mavi 85.4 @Aijoo Mavi 77.1
Tillyyy, bu bi sırSevgili mavişlerim bedeninize yaptığınız her altın davranışı buraya belirtmenizi rica ediyorum. Reytinglerde masterfit hep birinci sayfaya taşınsın.
fesang bebem oluy mu
Hedef60kgolmak
@Willemijn-
@Mthn83
@Nau Nau
@DombiliKus
@Aijoo
Ben cuma hakkimi pazartesi kullanicam insaallah kaptanim.Afiyet olsun tatlım. Senin de cuma ödüllü menün olsa gerek.tam kizacagim aklıma cuma geliyor.
İyi gecelerIyi geceler canim
Afiyet olsun, Allah kabul etsin ziyaretini, dualarinizi da2 Aralık Cuma
10.00 Tarçınlı, HCG li duble Türk kahvesi
11.30 Has yumurta, domates salatalık, üç zeytin, peynir, marul, iki ceviz , bir dilim çavdar ekmeği
16.30 Mevlit tabağı
Bir kaşık un helvası, yarım poğaça, yarım pide, bir dilim su böreği, bir muska ıspanak böreği, çay
Üç litre su
pastelfit
İyi geceler canlar
iyi geceler kızlar
Afiyet olsun. İyi geceler kızlar.Son yudum suyu içtim yattım herkese iyi geceler kızlar
İyi geceler bozacanAfiyet olsun. İyi geceler kızlar.
Iyi geceler canimiyi geceler kızlar
Sen korkuyorsan ben napiyim
Benimki az daha büyürse kendine ait bir uydusu olacak. Güneş sistemine yeni bir Plüton olarak beni alacaklar
Iyi geceler canimSon yudum suyu içtim yattım herkese iyi geceler kızlar
Tövbe tövbe, öyle deme. Afiyet olsun. Arada böyle yemekten bir sey olmaz. Tabiki de keske yemesekBugün ne yedim mal gibi yine burger yedim. Tatlı yedim. Neden dizginlemek bu kadar zor. Onları yemenin bana hiç bir faydası yok. Neden bunu yapıyorum ki kendimeyarın iki öğün denemeye karar verdim. Çok zorlanirsam ara öğün eklicem 1 tane ....
Afiyet olsun dostum2 aralık menü
sabah yağ yakıcı kahve
13.10 1 kase mercimek çorbası,6 kaşık bulgur pilavı, iskender kebap: pidelerin yarısı, 1 kaşık yoğurt, etin tamamı
ardından 1/3 künefe
14.30 1/3 dilim yaş pasta, türk kahvesi
17.00 tb ekmeğe hindi fümeli, beyaz peynirli biraz ketçaplı sandviç, kırmızı ve yeşil biber, salatalık , limonlu siyah çay
18.20 2 adet küçük protein bar , limonlu siyah çay
maydanoz, light yoğurt,limon, baharat karışımı , saat 9 buçuk gibi yağ yakıcı kahve
8.888 adım 888 puan ,2 lt su
Elhan Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?