Tamam canımOo renkler harika olmus. Eline saglik
Tillyyy, bu bi sır(film sahnesinden aklimda kalmis, ismi kesin yanlis hatirladim)
Ben cuma hakkimi pazartesi kullanicam insaallah kaptanim.
İyi geceler
Afiyet olsun, Allah kabul etsin ziyaretini, dualarinizi da
Ben de tekrar uyumamaya karar verdim tatlım.Sebepsizce erkenden uyandım ya hiç hoşuma gitmedi
Ya enteresandır tarafı uykumu tamamen almış olarak uyandım çok garip.Ben de tekrar uyumamaya karar verdim tatlım.Gunaydin bu arada
Şekerpare ve tulumbadan vazgeçtim gözüm yaşlıBenim olasıca mevlit tabağı
Uykunu almış olman çok güzel ama.Ya enteresandır tarafı uykumu tamamen almış olarak uyandım çok garip.
Hadi Allah rahatlık versin biricikim
Aboooo ödülün canını okumuş mavişim2 aralık menü
sabah yağ yakıcı kahve
13.10 1 kase mercimek çorbası,6 kaşık bulgur pilavı, iskender kebap: pidelerin yarısı, 1 kaşık yoğurt, etin tamamı
ardından 1/3 künefe
14.30 1/3 dilim yaş pasta, türk kahvesi
17.00 tb ekmeğe hindi fümeli, beyaz peynirli biraz ketçaplı sandviç, kırmızı ve yeşil biber, salatalık , limonlu siyah çay
18.20 2 adet küçük protein bar , limonlu siyah çay
maydanoz, light yoğurt,limon, baharat karışımı , saat 9 buçuk gibi yağ yakıcı kahve
8.888 adım 888 puan ,2 lt su
Elhan @Cordelia
Yok birickim deliksiz uyumuşumUykunu almış olman çok güzel ama.
Üç defa kalktım sulardan sen de uyandın mi
Yaaa ben de çok severim maviyiYaaa çok heyecanlıyım. Kaptanım adım yarışı günleri ne zaman
Çok muhteşem bir tablo
Ablaaa nasıl güzel gözüküyor mavi renk. Çünkü ben tam bir aşığıyım
Çok sevindim bitanemmmYok birickim deliksiz uyumuşum
İnşallah biricikim. Evdekileri uyandirmaktan korkmasam çıkıp yürüyüş yapardımÇok sevindim bitanemmm. Çok güzel harika bir hafta sonu yaşayalım inşallah.
Harika bir fikir aslında . Belki uyanmazlar. Eşinin kulağına fisildasan çocuğa bak bir saate geliyorum diye uyumaya devam eder miİnşallah biricikim. Evdekileri uyandirmaktan korkmasam çıkıp yürüyüş yapardım
Yok fırlar ikisi de. Haftaici çok erken kalkıyorlar kiyamadim. Kahvaltıdan sonra çıkacağım biricikimHarika bir fikir aslında . Belki uyanmazlar. Eşinin kulağına fisildasan çocuğa bak bir saate geliyorum diye uyumaya devam eder mi
Hemmen içiyorum az önce tarçınlı kahvemi bitirdim.Koca bir bardak su içtim bu mesajı her gören içsin
Oooo afiyet olsun canım yaksın yağlarıHemmen içiyorum az önce tarçınlı kahvemi bitirdim.
Şifa olsun tatlım.
O zaman güzel bir kahvaltı planla.Yok fırlar ikisi de. Haftaici çok erken kalkıyorlar kiyamadim. Kahvaltıdan sonra çıkacağım biricikim
İzle çok eğlenceli filmlerYa hepsini çok severim ama bir o, bir de sekerpareyi hiç izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?