İyi bitanem an an bize ne yaptığını yaz. Günün sağlıklı güzel geçsin.Temizlik yaptım biraz abla kahve sonra içerim daha erken
Az uyudumNiye huzursuzsun tatlım
Çok da yorma kendini canım...iş yaparken şarkı mirildan iyi hissettirir.Temizliğe de giriştimmutfak dolap kapakları, tezgah iki cam sildim. Şimdi biraz mola. İşe baslayinca günlük işimi zor yaparım
İlaçlarda içmeye başladım midem ağzımda şuan istesemde tek lokma yiyememİyi bitanem an an bize ne yaptığını yaz. Günün sağlıklı güzel geçsin.
Afiyet olsun canimKahvaltim böyleydi azcik fazla kaçmış olabilir cozemedim, 1 dlmde ekmek aldım ama bitiremedim
Bundan daha huzursuzluk veren bir şey olabilir mi benimki de soru yaniAz uyudum
Evet abla müzik açıyorumÇok da yorma kendini canım...iş yaparken şarkı mirildan iyi hissettirir.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Kendini çok fazla dinleme ..dikkatini dağıt. Hastalık da neymişİlaçlarda içmeye başladım midem ağzımda şuan istesemde tek lokma yiyemem
Tamam müzik aç ama sen de eşlik et.Evet abla müzik açıyorummola vererek birşeyler yapcam bakalım havada bayağı soğumuş cam silincek havada yokta mecburen. Şimdi büyük cami acamiyorum çocuklar uyuduğu zaman ancak
Öğleden sonra uyuma şansım da yokBundan daha huzursuzluk veren bir şey olabilir mi benimki de soru yani
Tamam ablamTamam müzik aç ama sen de eşlik et.
Aynen öyle abla dinledikce artıyor. Bu aralar bir kitap okumaya çalışıyorum iyi hissettirdiKendini çok fazla dinleme ..dikkatini dağıt. Hastalık da neymiş
Aynen o da ne kiKendini çok fazla dinleme ..dikkatini dağıt. Hastalık da neymiş
Harikasın...kendimiz dışındaki karakterlerin hayatlarını izlemek gerçekten çok iyi geliyor.Aynen öyle abla dinledikce artıyor. Bu aralar bir kitap okumaya çalışıyorum iyi hissettirdi
İçiyoruuuzHadi su içelim . Uyanır uyanmaz 1 bardak su metabolizmayı da uyandırır
Ooo burda da var bi dene
Kına ve ayak ağrısı bağlantı kuramadım fezacimAynen o da ne ki
Yalnız kınanın etkisi geldi sanırım, ayaklarım daha çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?