Daha iyiyim canim teşekkür ederim pazartesi günü dönüyorum inşallahTeşekkür ederim kaptanımsen nasıl oldun evine geçtin mi
Yirim ben bu minik serçeyiGünaydın Elhoşumm
Oohh erisin yağlarİçiyoruuuzlimon da sıktım
Ooo burda da var bi dene
Ay iyi güldüm Allah da seni güldürsünSeviyorum da kış günü işime gelmiyor ikide bir gitmek, tam ısınacam tekrar kalkıyorum, en son çorap ve kalın tüylü kazak vardı onları giyip yattım
Afiyet olsunKahvaltim böyleydi azcik fazla kaçmış olabilir cozemedim, 1 dlmde ekmek aldım ama bitiremedim
Ablacım süpersin. O elbisenin içinde 76 kg dum şimdi nerde.Senin popiş diyorum
Arkadan geliyor du diyorum
Dışa çıkık deyilmiydi, bir düğün için yeşil elbise giymiştin ve orda kendin söylemiştin diye hatırlıyorum
Benimki sağa sola doğru genişliyor
Kalktım sonra bı ara2 saniye kalkuve kııı
Kaptanim uykun geliyor uyuyorsun ...Afiyet olsun tatlım. Senin de cuma ödüllü menün olsa gerek.tam kizacagim aklıma cuma geliyor.
Kınayı elma sirkesiyle karıp ayaklara yakarsan çok faydası varmış, ödem atar, ağrılara iyi gelir, üşümeyi azaltır, ruhsal olarak rahatlatır, toksin atar gibi gibi birçok faydası var, ilk yaktığımda ayak ağrısı azalmıştı, ikinci de bütün vücudumdaki ağrılar sanki ayağıma kadar indi fakat çıkamadı, Allah ım inanılmaz şiddetli 4 gün geçirdim, bu 3. Çok şiddetli olmasa da yine ağrıyor, geçecek inşallahKına ve ayak ağrısı bağlantı kuramadım fezacim
Kolay gelsin balımEvet abla müzik açıyorummola vererek birşeyler yapcam bakalım havada bayağı soğumuş cam silincek havada yokta mecburen. Şimdi büyük cami acamiyorum çocuklar uyuduğu zaman ancak
Haftaiçi uyuyamıyordun ama 7.30 çok iyi kızÖğleden sonra uyuma şansım da yok
Şifa olsunOohh erisin yağlarbende sirkeli içiyom
Nangi dersDerse beş dakika kala
340
Günaydın canimGünaydın
İyi geceler mesaji okuya okuya sabaha kavusamadim. Ben bitirene kadar öğlen olacak. Benim o kadar vaktim yok . Günaydın yeniden.
Ablacım süpersin. O elbisenin içinde 76 kg dum şimdi nerde.
Kalktım sonra bı ara
Kaptanim uykun geliyor uyuyorsun ...bugün de cuma
Deniz tuzlu ılık suda bekletsene ayacıkları :)Kınayı elma sirkesiyle karıp ayaklara yakarsan çok faydası varmış, ödem atar, ağrılara iyi gelir, üşümeyi azaltır, ruhsal olarak rahatlatır, toksin atar gibi gibi birçok faydası var, ilk yaktığımda ayak ağrısı azalmıştı, ikinci de bütün vücudumdaki ağrılar sanki ayağıma kadar indi fakat çıkamadı, Allah ım inanılmaz şiddetli 4 gün geçirdim, bu 3. Çok şiddetli olmasa da yine ağrıyor, geçecek inşallah
Ay iyi güldüm Allah da seni güldürsün
Afiyet olsunfazla filan değil müthiş
Teşekkürleeer
En büyük doktor bizim doktor
Teşekkür ederim şimdilik paydos ettim daha adım Atcam çünküKolay gelsin balım
Haftaiçi uyuyamıyordun ama 7.30 çok iyi kız
Şifa olsun
Nangi ders
Ohooo bu gece de ben aynı olacam, hepsini okumayın diyorum, merakıma yeniliyorumGünaydın
İyi geceler mesaji okuya okuya sabaha kavusamadim. Ben bitirene kadar öğlen olacak. Benim o kadar vaktim yok . Günaydın yeniden.
Ablacım süpersin. O elbisenin içinde 76 kg dum şimdi nerde.
Kalktım sonra bı ara
Kaptanim uykun geliyor uyuyorsun ...bugün de cuma
3 te uyudum amaKolay gelsin balım
Haftaiçi uyuyamıyordun ama 7.30 çok iyi kız
Şifa olsun
Nangi ders
O da olur, yaparım bir günDeniz tuzlu ılık suda bekletsene ayacıkları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?