Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Seviyorum da kış günü işime gelmiyor ikide bir gitmek, tam ısınacam tekrar kalkıyorum, en son çorap ve kalın tüylü kazak vardı onları giyip yattım
Ay iyi güldüm Allah da seni güldürsün

Kahvaltim böyleydi azcik fazla kaçmış olabilir cozemedim, 1 dlmde ekmek aldım ama bitiremedim
Afiyet olsun fazla filan değil müthiş

Günaydın
İyi geceler mesaji okuya okuya sabaha kavusamadim. Ben bitirene kadar öğlen olacak. Benim o kadar vaktim yok . Günaydın yeniden.
Senin popiş diyorum
Arkadan geliyor du diyorum
Dışa çıkık deyilmiydi, bir düğün için yeşil elbise giymiştin ve orda kendin söylemiştin diye hatırlıyorum
Benimki sağa sola doğru genişliyor
Ablacım süpersin. O elbisenin içinde 76 kg dum şimdi nerde.
2 saniye kalkuve kııı
Kalktım sonra bı ara
Afiyet olsun tatlım. Senin de cuma ödüllü menün olsa gerek. tam kizacagim aklıma cuma geliyor.
Kaptanim uykun geliyor uyuyorsun ... bugün de cuma

Kına ve ayak ağrısı bağlantı kuramadım fezacim
Kınayı elma sirkesiyle karıp ayaklara yakarsan çok faydası varmış, ödem atar, ağrılara iyi gelir, üşümeyi azaltır, ruhsal olarak rahatlatır, toksin atar gibi gibi birçok faydası var, ilk yaktığımda ayak ağrısı azalmıştı, ikinci de bütün vücudumdaki ağrılar sanki ayağıma kadar indi fakat çıkamadı, Allah ım inanılmaz şiddetli 4 gün geçirdim, bu 3. Çok şiddetli olmasa da yine ağrıyor, geçecek inşallah

Evet abla müzik açıyorum mola vererek birşeyler yapcam bakalım havada bayağı soğumuş cam silincek havada yokta mecburen. Şimdi büyük cami acamiyorum çocuklar uyuduğu zaman ancak
Kolay gelsin balım

Öğleden sonra uyuma şansım da yok
Haftaiçi uyuyamıyordun ama 7.30 çok iyi kız

Oohh erisin yağlar bende sirkeli içiyom
Şifa olsun

Derse beş dakika kala
Nangi ders

Günaydın canim

Deniz tuzlu ılık suda bekletsene ayacıkları :)

Ohooo bu gece de ben aynı olacam, hepsini okumayın diyorum, merakıma yeniliyorum

Tekrar fit olacağız hayatım, başladık nasıl olsa gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…